15.9 C
London
Saturday, August 21, 2021
15.9 C
London
Saturday, August 21, 2021

Greseli de ocolit inaintea aplicarii pentru credit ipotecar in UK

Evitarea aprobarii in prealabil a acordului de principiu din partea unui creditor

Pentru a ști cât puteți împrumuta, dar și pentru a fi luați mai în serios de către agenții și vânzătorii de locuințe, incercati sa obtineti aprobare din partea unui creditor in prealabil.

A nu face comparare pentru o rata a dobanzii mai mici

Explorati piata si creditorii intai de toate pentru a gasi cea mai avantajoasa oferta.

Daca nu verificati scorul de credit din timp

- Advertisement -

Fiecare din noi avem scorul istoriei noastre (credit score). Este foarte important sa-l cunoasteti inaintea aplicarii. Un credit scor mic scade sansele de a primi un credit chiar si foarte mic.

Deschiderea unui cont de credit (credit card) in ajunul aplicarii pentru un credit ipotecar

De regula un credit card ne poate ajuta in stabilirea scorului istoriei, insa aplicarea pentru un card de credit inainte de aplicarea pentru mortgage e o alarma pentru banci ca ati putea avea o istorie rea. Astfel scade considerabil istoria.

Subestimarea costurilor

Faceti calcule, cercetari, pentru a sti cat veti fi pregatiti sa platiti lunar. In afara de prima rata (5%-10% din costul total) tineti cont si de: asigurarea cladirii, intretinerea, taxa de consiliu (council tax), taxa de timbre (stamp duty), inspectiile, s.a

Lipsa economiilor pentru cel putin o plata in avans

Nu va pregatiti in prealabil capitalul (banii) in contul dvs. bancar

Toti banii pastrati cash trebuie declarati. E imposibil sa veniti cu geanta cu bani (cash) si sa aplicati pentru un credit ipotecar.

Schimbarea statutului din “employed” in “self-employed”

Un “employed” are nevoie de 3-6 luni payslips, pe cand un self-employed de 2-3 ani. De aceea, aceasta schimbare va poate prelungi foarte mult procesul de obtinere a unui credit ipotecar.

Luarea in leasing a automobilului sau luarea altor credite

Toate datoriile, creditele, leasingurile va scad din suma potentiala oferita intr-o rata de aproximativ 4 ori. Adica, daca suma leasingului constituie 10.000, o inmultim cu 4 si scadem aceasta suma din potentialul credit ipotecar.

Aplicarea pentru un credit ipotecar (mortgage) fara un broker

Un om competent, cu experienta in acest domeniu, va ghideaza intr-un mod corect prin tot acest proces. Alegeți afacerea cea mai convenabila si aceasta va va ajuta sa excludeti problemele de mai sus. Interesul nostru ca brokeri este ca dumneavoastră să primiți un credit ipotecar.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: