13.1 C
London
Monday, June 27, 2022
13.1 C
London
Monday, June 27, 2022

Gest minunat făcut de Jamie Oliver si Adele pentru victimele incendiului de la Londra

Celebrul Jamie Oliver a venit în ajutorul familiilor afectate de incendiul din blocul Grenfell Tower, oferindu-le alimente și apă.

Jamie, care are un restaurant în apropiere, a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care anunță că victimele sunt așteptate în restaurant, unde mâncarea și băuturile sunt oferite gratis.

În timp ce unele vedete au transmis, prin intermediul rețelelor de socializare, mesaje de condoleanțe pentru familiile îndoliate în urma incendiului din Londra, Adele a mers la fața locului pentru a-i ajuta pe cei aflați în nevoie!

- Advertisement -

La mai puțin de 24 de ore de la cumplitul incendiu din Londra, pornit de la explozia unui frigider, Adele a mers la fața locului pentru a le sta la dispoziție celor rămași fără locuință și familiilor celor 17 persoane care și-au pierdut viața.

anunturiuk.com Gest-minunat-făcut-de-Jamie-Oliver-si-Adele-pentru-victimele-incendiului-de-la-Londra2

Așa se face că fanii au umplut rețelele de socializare cu fotografii cu aceasta, surprinse în timp ce  îmbrățișa supraviețuitorii și le oferea sprijinul său. ”Adele se plimba de colo-colo și îi îmbrățișa pe toți, încercând să-i consoleze”, a menționat un fan internaut pe Twitter, în timp ce altul a a lăudat-o pentru modestie: ”Sunt mândru că ești o ființă atât de modestă și de sinceră”.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: