1 C
London
Sunday, November 28, 2021
1 C
London
Sunday, November 28, 2021

George Michael s-ar fi sinucis în ziua de Crăciun, după mai multe tentative

Cântăreţul George Michael s-ar fi sinucis în ziua de Crăciun, după mai multe tentative, potrivit unor declaraţii făcute de partenerul de viaţă al starului britanic, Fadi Fawaz, pe contul de Twitter.

Mesaje scrise sub numele Fadi Fawaz, cel care l-a găsit pe George Michael mort în patul său din locuinţa pe care o deţinea în Oxfordshire, spun că starul pop şi-a luat viaţa.

Rapoarte ulterioare au arătat că muzicianul a murit din cauze naturale.

Mesajele de pe Twitter au fost şterse, iar contul închis.

- Advertisement -

Am fost într-o relaţie cu George Michael până când l-am găsit mort în pat. Singurul lucru pe care l-a vrut George a fost să moară. A încercat de nenumărate ori să se sinucidă şi, în final, a reuşit. Ne-am iubit foarte mult şi eram împreună aproape 24 de ore pe zi”, au fost mesajele publicate, potrivit Independent.

anunturiuk.com George-Michael-s-ar-fi-sinucis-în-ziua-de-Crăciun,-după-mai-multe-tentative-twitterNu este clar motivul pentru care Fawaz a publicat aceste mesaje. De asemenea, nu este exclus ca el să fi fost victima unui hacker.

El a mai publicat un mesaj legat de moartea cântăreţului: ”Este Crăciunul pe care nu-l voiuita niciodată. Să-ţi găseşti partenerul mort liniştit în pat, la primele ore ale dimineţii. Nu voi înceta să îţi simt lipsa”.

În ajunul Anului Nou, Fawaz a publicat o fotografie în care arăta degetul mijlociu: ”Te urăsc 2016 din tot sufletul”.

Rezultatele examinării cadavrului lui George Michael au fost ”neconcludente”, potrivit declaraţiilor făcute de poliţie, iar mai multe teste vor fi realizate pentru determinarea cauzei decesului.

Managerul artistului, Michael Lippman, a declarat că starul a murit din cauza unei probleme cardiace. Poliţia va pregăti un dosar pentru anchetatorul din Oxfordshire.

La începutul acestei luni, presa britanică a anunţat că producătorul şi textierul Naughty Boy colabora cu George Michael la un nou album de studio.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourcenews

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: