2.4 C
London
Thursday, November 25, 2021
2.4 C
London
Thursday, November 25, 2021

Furtuna Katie a făcut prăpăd în Marea Britanie (photos)

Două vieţi pierdute, sute de zboruri anulate şi zeci de mii de case rămase fără electricitate. Asta a lăsat în urmă, după doar primele ore, furtuna Katie, care s-a abătut asupra Marii Britanii. Meteorologii susţin că vremea nefavorabilă va mai dura cel puţin trei zile.

Cel puțin 150 de zboruri de pe aeroporturile londoneze Gatwick și Heathrow au fost anulate astăzi, din cauza vântului care bate în rafale de peste 100 kilometri pe oră. Autoritățile britanice au anunțat că atât timp cât condițiile meteo vitrege vor continua, transportul aerian pe cel mai important aeroport din țară va avea de suferit.

Presa britanică susține că există perturbări și pe șoselele din sudul Angliei. În plus, peste 40 de mii de case au rămas fără electricitate. O alertă portocalie de vânt puternic a fost emisă pentru Londra, iar un pod peste râul Tamisa, dar și un tunel au fost închise din cauza inundațiilor.

- Advertisement -

Meteorologii susțin că vremea rea va mai continua cel puțin încă două zile. Situația este gravă și în Franța. În nord-vestul țării a fost lansată o avertizare cod portocaliu, din cauza rafalelor de vânt puternice. Presa franceză a anunțat că nu au electricitate mai bine de 60.000 de case.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: