2.6 C
London
Friday, January 28, 2022
2.6 C
London
Friday, January 28, 2022

Froch dublu campion mondial,Victorie în faţa lui Groves

[quote_box_center]80.000 de fani s-au înghesuit pe stadionul Wembley, din Londra, la o gală de box, în care capul de afiş a fost meciul Carl Froch – Gerorge Groves[/quote_box_center]

Pugilistul care i-a răpit lui Lucian Bute centura mondială IBF, în mai 2012, şi-a dovedit din nou clasa şi i-a administrat un KO nimicitor, în repriza a opta, mai tînărului său conaţional. A fost a doua întâlnire dintre cei doi, după cea de anul trecut, în care Groves s-a ţinut bine şi a acuzat că arbitrii i-au furat victoria. Şi aseară, el a început bine partida, dominând câteva runde, dar Froch s-a dovedit mult prea tare pentru a fi învins.

- Advertisement -

În repriza a opta i-a aplicat un croşeu violent care aproape că l-a trimis în lumea viselor pe Groves. Acesta din urmă a avut nevoie de o mască de oxigen pentru a-şi reveni, după care a recunoscut superioritatea adversarului său.

Carl Froch va împlini 37 de ani pe 2 iulie, Carl Froch rămâne dublu campion mondial al categoriei super-mijlocii, în versiunile IBF (centură cucerită pe 26 mai 2012 la Nottingham, în faţa lui Lucian Bute, după un knock-out tehnic reuşit în repriza a cincea) şi WBA (centură câştigată pe 25 mai 2013 la Londra, după ce l-a învins pe danezul Mikkel Kessler la puncte, după 12 reprize).

[pull_quote_center]Carl Froch are 35 de meciuri la profesionişti, cu un palmares de 33 de victorii (24 prin KO), şi 2 înfrângeri[/pull_quote_center]

- Advertisement -
Sourceadevarul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: