6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022
6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022

Freddy, cel mai mare câine din Marea Britanie

[quote_box_center]Freddy a devenit cel mai mare câine din Marea Britanie. Câinele din rasa mare danez cântăreşte 70 de kilograme şi dacă se ridică pe picioarele din spate, măsoară nu mai puţin de 2 metri şi 23 centimetri.[/quote_box_center]

Având în vedere că are numai 18 luni, Freddy are şanse să depăşească recordul mondial, deţinut tot de un mare danez, Zeus, în  vârstă de 4 ani, din Statele Unite.

- Advertisement -

Freddy  împreună cu sora lui Freddy au ajuns la Claire Stoneman (38 de ani), din localitatea Leigh-on-Sea, când erau pui de câteva săptămâni.

În fiecare săptămână, stăpâna lui plăteşte numai pentru mâncare lui Freddy aproximativ 80-90 de lire (echivalentul a 430-480 de lei). Şi astea nu sunt singurele cheltuieli. Până acum, uriaşul animal a distrus 14 canapele.  Cu toate acestea, Claire nu ar renunţa niciodată la câinii ei.

[pull_quote_center]Îmi place la nebunie să îmi petrec timpul cu ei. Sunt viaţa mea. Ei sunt copiii mei, prioritatea numărul unul[/pull_quote_center] a declarat  Claire Stoneman, pentru postul de televiziune britanic Barcroft TV.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: