16.1 C
London
Tuesday, June 22, 2021
16.1 C
London
Tuesday, June 22, 2021

Fostul atacant de legendă al echipei Liverpool infectat cu noul coronavirus

COVID-19 lovește din nou lumea fotbalului. Kenny Dalglish a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus și se află în spital în aceste momente.

Vestea a fost anunțată chiar de site-ul oficial al clubului Liverpool. „Cormoranii” au comunicat că fostul lor jucător și antrenor, în vârstă de 69 de ani, a fost spitalizat pe data de 8 aprilie din cauza unei infecții. Testul pentru COVID-19 a fost pozitiv deși Dalglish era asimptomatic.

- Advertisement -

Jurnaliștii englezi au aflat că starea fostului internațional scoțian este bună, dar cu toate acestea va rămâne internat în spital sub atentă supraveghere medicală.

Kenny Dalglish a jucat pentru Liverpool între anii 1977 şi 1990 și a evoluat în 515 partide reușind să înscrie 172 de goluri. A avut și două perioade în care a condus de pe bancă formația britanică.

În total a câștigat cu Liverpool, ca jucător şi antrenor, opt titluri, trei Cupe ale Campionilor, două Cupe ale Angliei, cinci Cupe ale Ligii Angliei şi o Supercupă a Europei.

Sir Kenny Dalglish face parte din istoria clubului. O tribună de pe „Anfield” poartă numele lui, iar această decizie a fost luată, în anul 2017, cu ocazia aniversării a 125 de istorie ai clubului. În acest moment ocupă un loc în conducerea echipei care conduce clasamentul din Premier League.

Fostul fotbalist a jucat 102 meciuri în naționala Scoției și a înscris 30 de goluri.

În Marea Britanie situația legată de COVID-19 este foarte gravă. 78,991 de persoane au fost infectate, iar 9,875 au murit.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: