Fost poliţist roman a fost arestat în Marea Britanie

anunturiuk.com Fost-poliţist-roman-a-fost-arestat-în-Marea-Britanie

[quote_box_center]Un fost politist roman a fost arestat, in Marea Britanie, dupa ce si-a snopit in bataie sotia.[/quote_box_center]

Narcis Ioo, in varsta de 44 de ani, a recunoscut in fata instantei ca si-a amenintat nevasta ca o ca ucide in bataie, scrie Daily Mail.
Femeia se mutase de curand in Marea Britanie pentru a strange bani pentru tratamentul sotului ei, diagnosticat cu cancer.

La scurt timp a urmart-o in Marea Britanie si sotul sau, care a demisionat din Politie, insa cei doi au inceput sa se certe frecvent.

Pe 17 iulie, barbatul a provocat un scandal mostru: a baut jumatate de sticla de whiskey si si-a amenintat cu un cutit baiatul de 20 de ani. Baiatul si-a sunat mama, pentru a-i cere ajutorul, dar si femeia a fost amenintata cu moartea de catre Narcis Ioo.

Barbatul a fost arestat atunci, dar urmeaza sa fie eliberat. Insasi sotia acestuia a cerut eliberarea lui, motivand ca inca il mai iubeste si ca nu este un lucru neobisnuit in Romania ca barbatii sa-si bata nevstele.

[pull_quote_center]Aceasta se teme totusi sa ramana impreuna cu sotul sau si s-a angajat sa-i plateasca drumul pana in Romania. Barbatul e decis, insa, sa ramana in Marea Britanie.[/pull_quote_center]