1.2 C
London
Saturday, January 16, 2021

Ford va începe producţia la cele două uzine din Marea Britanie

- Advertisement -

Ford a anunţat că, începând din data de 18 mai, va fi reluată producţia la cele două uzine de motoare din Marea Britanie, unde activitatea a fost oprită la data de 25 martie ca urmare a pandemiei de coronavirus, transmite Reuters.

Tot de săptămâna viitoare va fi reluată şi activitatea la uzina de motoare Ford din Valencia, Spania, ceea ce înseamnă că de săptămâna viitoare toate uzinele Ford din Europa vor relua operaţiunile, potrivit Agerpres.

- Advertisement -

Uzinele Ford de asamblare a vehiculelor din Saarlouis şi Koln din Germania, uzina de asamblare a vehiculelor din Valencia, Spania, precum şi uzina de asamblare şi uzina de motoare din Craiova, România, au reluat activitatea încă din data de 4 mai.

Ford a asamblat, anul trecut, aproximativ 1,1 milioane de motoare la uzinele sale de la Dagenham şi Bridgend din Marea Britanie, care ulterior sunt trimise către uzinele Ford din alte ţări, precum cele din Turcia şi Germania.

Gigantul american a precizat că oricine va intra într-o uzină Ford va trebui să poarte mască şi să îi fie verificată temperatura.

De asemenea, spaţiile de lucru au fost configurate pentru a permite păstrarea distanţei sociale.

Principala noastră prioritate va fi implementarea standardelor globale Ford cu privire la distanţa socială şi respectarea protocoalelor sanitare şi de siguranţă pentru a garanta bunăstarea personalului“, a declarat preşedintele Ford of Britain, Graham Hoare.

Ford Europa este responsabilă de producerea, vânzarea şi deservirea vehiculelor marca Ford pe 50 de pieţe individuale, având aproximativ 46.000 de angajaţi în unităţile proprii şi în asocierile în participaţie consolidate şi aproximativ 61.000 de angajaţi, dacă sunt incluse şi societăţile neconsolidate.

Pe lângă Ford Motor Credit Company, operaţiunile Ford Europa includ Divizia de servicii pentru clienţi Ford şi 19 unităţi de producţie (12 unităţi proprii şi şapte asocieri în participaţie neconsolidate). 

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Related news