14.1 C
London
Monday, June 20, 2022
14.1 C
London
Monday, June 20, 2022

Finala Euro 2020 rămâne pe Wembley și se va disputa cu 60.000 de spectatori

Finala Euro 2020 rămâne pe Wembley și se va disputa cu 60.000 de spectatori în tribune.

Marea Britanie ar urma să rămână fermă în ceea ce privește restricțiile de intrare în țara a suporterilor din străinătate.

- Advertisement -

UEFA a amenințat că va muta de la Londra la Budapesta semifinalele și finala, dacă guvernul britanic nu acceptă un protocol strict de testare și nu impune regula deplasării și staționării în grupuri a celor care provin din același stat, renunțând, în schimb, la impunerea carantinei pentru oficialii și susținătorii echipelor care vor călători în Marea Britanie pentru a urmări meciul.

Premierul Boris Johnson a răspuns exprimându-și dorința de a face „unele concesii rezonabile”, dar a avertizat: „Prioritatea trebuie să fie în mod evident sănătatea publică”.

Săptămâna trecută, numărul de spectatori pentru fazele finale de pe Wembley a fost ridicat la 40.000.

Astăzi, media britanică scrie că la finală vor fi 60.000 de spectatori.

Discuțiile la nivel înalt au pornit după ce UEFA a scris guvernului britanic reclamând că restricțiile actuale sunt prea severe.

Etapa finală de relaxare a restricțiilor anti-COVID în Anglia, care era programată pentru 21 iunie, a fost amânată până pe 19 iulie, pe fondul creșterii numărului de infectări cu tulpina indiană a virusului, care a devenit acum dominantă în Marea Britanie.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: