3.1 C
London
Monday, November 29, 2021
3.1 C
London
Monday, November 29, 2021

Fiica fostului spion rus Sergei Skripal, a fost externată din spital (video)

Iulia Skripal, fiica fostului spion rus Sergei Skripal, a fost externată din spital.anunță Sky News.

Femeia în vârstă de 33 de ani a fost și ea otrăvită cu neurotoxina Novichok, dar s-a recuperat mai rapid decât tatăl ei, scrie digi24.ro.

Săptămâna trecută, femeia a dat un comunicat în care afirma că se simte mai bine și că își recapătă puterea pe zi ce trece. Ea nu a menționat însă nimic despre starea tatălui său.

- Advertisement -

Sunt recunoscătoare pentru interesul pe care îl suscit şi pentru numeroasele mesaje de susţinere pe care le-am primit. Sunt sigură că înţelegeţi că tot acest caz poate fi destabilizator şi sper că îmi veţi respecta viaţa privată şi pe cea a familiei mele în timpul convalescenţei mele“, a afirmat ea.

Tot săptămâna trecută, televiziunea rusă de stat prezenta o presupusă convorbire telefonică între Iulia Skripal și verișoara sa din Rusia, Viktoria, în care Iulia afirma că se simte bine și repeta că “totul este OK“. Autenticitatea înregistrării nu a putut însă fi confirmată.

Cazul a declanșat un adevărat război diplomatic între Marea Britanie și Rusia, iar Regatul Unit, alături de alte peste 20 de state, a decis expulzarea mai multor diplomați ruși, bănuiți că ar fi spioni ai Kremlinului.

Pe de altă parte, Rusia neagă orice implicare în otrăvirea lui Sergei Skripal și a fiicei sale și acuză Occidentul că nu a prezentat suficiente dovezi privind implicarea guvernului de la Kremlin în acest atac.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: