7.8 C
London
Saturday, December 11, 2021
7.8 C
London
Saturday, December 11, 2021

Festivalul Luminilor la Londra – noaptea într-o lume de poveste (video)

Cele mai cunoscute străzi din capitala Marii Britanii sunt decorate cu instalații luminoase, care prezintă pești și oameni zburători, iar pe clădiri sunt proiectate diverse animale. Toate acestea pot fi admirate la Festivalul Luminilor “Lumiere London”, care se desfăşoară în aceste zile la Londra.

Festivalul a adunat creaţii inedite în domeniul artelor vizuale. Una dintre cele mai apreciate lucrări este cea care transformă o cabină telefonică într-un superb acvariu, totul fiind realizat doar prin jocuri de lumini.

O altă proiecţie prezintă pești giganți cu aripi, realizați cu ajutorul unor lumini de tip led.

- Advertisement -

O decorațiune 3D, prezentată la eveniment, oferă vizitatorilor posibilitatea să interacționeze cu lucrarea prin intermediul unei aplicații mobile.

Cei care vin să vadă lucrarea mea sunt îndemnaţi să folosească o aplicație mobilă, care le va permite să schimbe culoarea sculpturii după cum își doresc

, a spus autoarea lucrării Janet Echelman.

Organizatorii Festivalului sunt mulțumiţi de cum arată Londra în aceste zile. Potrivit lor, la eveniment sunt aşteptaţi peste un milion de vizitatori.

Imaginația artiștilor noștri a transformat clădirile în lucrări extraordinare. Acest loc este ca o galerie imensă în aer liber și toată lumea se poate bucura de ea“, a menţionat Helen Marriage, unul din organizatori.

Festivalul Luminilor de la Londra se va încheia în data de 17 ianuarie.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourcepublika

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: