2 C
London
Friday, January 7, 2022
2 C
London
Friday, January 7, 2022

Fara guma de mestecat Orbit in Marea Britanie

Wrigley va renunţa la brandul gumei de mestecat Orbit în Marea Britanie şi Irlanda, marca urmând să fie redenumită Extra.

Această marca va fi redenumită în Extra doar în Marea Britanie şi în Irlanda, iar măsura nu va impacta piaţa din România. Orbit continuă sa fie cel mai important şi mai apreciat brand din portofoliul Wrigley“, precizează compania.

- Advertisement -

Portalului talkingretail.com a scris săptămâna trecută că Wrigley renunţă din luna ianuarie a anului viitor la brandul gumei de mestecat Orbit, care va fi încorporat în brandul Extra, compania urmând să lanseze şi două noi arome.

[pull_quote_center]2014 a fost un an de un succes incredibil pentru Extra. Aducerea Orbit sub umbrela Extra şi îmbunătăţirea ofertei vor favoriza continuarea creşterii[/pull_quote_center] , a declarat directorul de marketing al produselor Wrigley pentru îngrijire orală, Sue Cobbledick.

În 2015, brandul Extra va beneficia de o investiţie în valoare de 15 milioane de lire sterline pentru marketing şi un nou look. Astfel, noile Extra Peppermint şi Spearmint vor fi inscripţionate cu mesajul “Noul nume al Orbit“.

Măsura coincide cu lansarea a două noi arome în cadrul gamei Extra, Strawberry şi Bubblegum, care vor avea rolul să atragă cumpărători mai tineri pentru această categorie şi să profite de interesul în creştere al consumatorilor pentru produsele de îngrijire orală şi cu arome de fructe.

[pull_quote_center]Lansarea va fi susţinută printr-o campanie de publicitate la televiziune pe o perioadă de 16 săptămâni, care va reaminti beneficiile aduse de guma de mestecat fără zahăr pentru protejarea danturii întregii familii.[/pull_quote_center]

- Advertisement -
Sourcegandul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: