4.5 C
London
Sunday, January 16, 2022
4.5 C
London
Sunday, January 16, 2022

Faima îndemânării hoţilor români de buzunare în Londra

[quote_box_center]Faima îndemânării hoţilor români, doar o legendă? [/quote_box_center]

Imprejurare speculată de hoţi este cea creată de consumul de alcool. Multe furturi au loc în baruri, cluburi, unde oamenii se ameţesc şi sunt relaxaţi. O tactică des folosită este introducerea în scenă a unei domnişoare care abordează victima aflată în stare de ebrietate. Adesea fata va discuta cu victima în timp ce se va clătina de pe un picior pe altul, mişcare ce va fi preluată de persoana băută aproape inconştient, convinsă că astfel va fi mai stăpână pe propriile picioare.

- Advertisement -

Dar nu va face decât să se dezechilibreze şi mai tare, poate chiar să se împiedice, moment în care fata va încerca să-l sprijine, poate va sări în ajutor şi un „amic“ sau o „amică“ a fetei, a relatat hipnotizatorul Jamers Brown după o noapte în care a observat cum operează hoţii în zona cluburilor de noapte din Trafalgar Square, în Londra.

Brown a aflat mai multe şi despre temuţii hoţi de buzunare români, după cum a declarat pentru BBC. „[pull_quote_center]Timpul petrecut alături hoţii de buzunare români, lângă London Bridge, mi-a oferit fascinanta ocazie de a observa că talentele şi abilităţile care au creat o adevărată legendă legată de îndemânarea de care dau dovadă nu este tocmai reală. Dexteritatea lor este supraestimată, iar faima că sunt extraordinar de talentaţi le-a creat o aură de pericol şi eleganţă ce poate lua, pe alocuri, forma unui soi de admiraţie. Adevărul este că de multe ori se dovedesc doar hoţi oportunişt[/pull_quote_center]i“, este de părere Brown.

[pull_quote_center]Oamenii au de multe ori impresia că hoţii vor încerca să-i facă să se uite în altă parte pentru a-i fura, dar aceştia încearcă în primul rând să ne distragă mintea, nu privirea. Aşa că suntem deja concetraţi să nu facem ceea ce avem impresia că vor încerca, a subliniat pentru BBC hipnotizatorul James Brown.[/pull_quote_center]

- Advertisement -
Sourceadevarul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: