13.2 C
London
Sunday, October 17, 2021
13.2 C
London
Sunday, October 17, 2021

Fabrica Jaguar din Marea Britanie se închide

Jaguar Land Rover a anunțat că va suspenda activitatea la fabrica de la Solihull, timp de două săptămâni, pe fondul vânzărilor fluctuante.

Sindicatul Unite a declarat că anunțul închiderii temporare la Solihull este „profund îngrijorător” pentru muncitori, potrivit sky.com.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/

Producătorul de mașini Jaguar Land Rover urmează să închidă fabricile principale timp de două săptămâni, fapt ce reflectă „cererea fluctuantă”- după ce vânzările în China au fost lovite de războiul comercial al acestei țării cu Statele Unite.

Fabrica Solihull, unde lucrează 9.000 de persoane, va înceta producția timp de două săptămâni, începând cu 22 octombrie.

- Advertisement -

Acest lucru vine după ce, la începutul acestui an, 1.000 de angajați au fost concediați, în timp ce la uzina din Castle Bromwich timpul de lucru a ajuns la trei zile pe săptămână.

Cele mai recente cifre au arătat că Jaguar a vândut 57.114 de vehicule în septembrie, cu 12,3% mai puțin față de aceeași lună a anului trecut – cu un declin de 46,2% în China, acuzată de “modificarea taxelor la import și continuarea tensiunilor comerciale”.

Vânzările au scăzut cu 0,8% în Regatul Unit, cu 4,7% în Europa și cu 6,9% în America de Nord.

Compania, care este deținută de Tata Motors din India, a declarat: “Jaguar Land Rover se concentrează pe obținerea eficienței operaționale și va alinia oferta pentru a reflecta cererea fluctuantă la nivel global, după cum este necesar.”

Comenzile clienților din sistem nu vor fi afectate și angajații afectați vor fi plătiți pe durata închiderii.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: