11.6 C
London
Monday, June 27, 2022
11.6 C
London
Monday, June 27, 2022

Explozie lângă Liverpool, peste 34 de persoane au fost rănite (video)

Peste 34 de oameni între care doi au leziuni serioase, au fost răniți într-o explozie lângă Liverpool. Clădirea se spune că ar fi găzduit un studio de dans, conform relatărilor media.

Cei răniți în explozie au fost transportați la spitalele locale, a transmis BBC.

Echipele de salvare au cercetat ruinele pentru a descoperi alte potențiale victime. Un restaurant vecin de peste drum a fost de asemenea afectat de explozie.

Zona a fost restricționată din rațiuni de securitate iar unele case au fost evacuate.

- Advertisement -

Locuinţele din apropiere au fost zguduite de suflul exploziei, iar ferestrele s-au spart. A fost o senzaţie ca şi cum s-ar fi produs un cutremur. În zona apropiată se putea vedea pe străzi cărămizi căzute şi sparte şi o grămadă de moloz, informează bbc.com.

Masi multe case din zonă au fost evacuate şi peste 100 de persoane au fost relocate în apropierea unei biserici. Studioul de dans pentru copii a fost distrus.

Dan Stephens, ofiţer-şef din în cadrul Merseyside Fire and Rescue Service, a declarat că daunele sunt considerabile. “S-a produs ceea ce se poate numi un  colaps total“, a afirmat Stephens, precizând că suflul exploziei a spulberat acoperişurile caselor. Cele care au rămas în picioare au structura grav afectată, a mai spus poliţistul.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourceromaniatv

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: