14.8 C
London
Monday, June 27, 2022
14.8 C
London
Monday, June 27, 2022

Explozie la metroul din Londra, mai multe persoane au fost rănite (video)

Mai mulți călători au suferit arsuri la nivelul feței într-o explozie produsă vineri într-o garnitură de metrou în sud-vestul Londrei, iar alte câteva persoane au fost rănite în panica ce a urmat incidentului, relatează presa britanică, preluată de agenția Reuters.

Poliția britanică a anunțat că în explozia de la metroul londonez a fost folosită o bombă, relatează Reuters. Cel puțin 18 persoane au fost rănite în explozia despre care poliția a spus că a fost un ‘incident terorist’.

Incidentul de la metrou, provocat de un dispozitiv exploziv improvizat (poliție)

Poliția britanică a anunțat că în explozia de vineri de la metroul londonez a fost folosită o bombă, relatează Reuters.

Cel puțin 18 persoane au fost rănite în explozia despre care poliția a spus că a fost un ‘incident terorist‘.

- Advertisement -

anunturiuk.com Explozie-la-metroul-din-Londra,-mai-multe-persoane-au-fost-rănitePutem evalua că a fost vorba de detonarea unui dispozitiv exploziv improvizat“, a spus șeful serviciului de contraterorism al Marii Britanii, Mark Rowley.

Poliția londoneză este sprijinită de serviciul britanic de informații MI5, a mai declarat el.

Pe de altă parte, premierul britanic Theresa May va prezida vineri o reuniune a comitetului de urgență Cobra. ‘Gândurile mele sunt alături de cei care au fost răniți în Parsons Green și față de serviciile de urgență care o dată în plus răspund rapid și cu curaj în fața unui incident terorist suspect‘, a spus May într-o declarație de presă citată de EFE.

Comitetul Cobra — format din principalii miniștri — se reunește în caz de atentat terorist sau de incident grav.

Mai mulți călători au suferit arsuri la nivelul feței într-o explozie produsă vineri dimineață într-o garnitură de metrou în sud-vestul Londrei, iar alte câteva persoane au fost rănite în panica ce a urmat incidentului. Conform autorităților, 18 persoane au fost spitalizate.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: