18 C
London
Friday, July 1, 2022
18 C
London
Friday, July 1, 2022

Experienţe neplacute in Premier League pentru internaţionalii români din Anglia

Chelsea Londra a devenit pentru a cincea oara in istorie, campioana in Anglia. Aristocratii si-au acontat titlul cu trei etape inainte de finalul sezonului

Cu Pantilimon integralist, Sunderland a făcut un pas mare spre evitarea retrogradării.anunturiuk.com Experienţe-neplacute-in-Premier-League-pentru-internaţionalii-români-din-Anglia-pantelimon Echipa românului a învins, în deplasare, Everton (2-0), iar „Panti“ a fost declarat omul meciului. Sunderland mai are trei jocuri de disputat şi e la două puncte de poziţia a 18-a, prima care duce în liga secundă.

Pantilimon a fost titular în 26 de etape, iar în nouă dintre ele n-au luat gol. Acest bilanţ îl plasează pe locul 3 la acest capitol în Premier League, după Mignolet (Liverpool, 11 meciuri fără gol încasat) şi Courtois (Chelsea, zece partide în care a închis poarta).

- Advertisement -

anunturiuk.com Experienţe-neplacute-in-Premier-League-pentru-internaţionalii-români-din-Anglia-chirichesChiricheş, eliminat la Tottenham. După un sezon în care a bifat doar zece partide în Premier League până acum, fostul stelist a fost titularizat, sâmbătă, în StokeTottenham 3-0. Din păcate, Chiricheş a luat două „galbene“ (16 şi 51) şi a fost trimis la vestiar. Probabil, a fost ultima sa apariţie la Tottenham în condiţiile în care echipa mai are doar două meciuri de jucat, iar Chiricheş urmează să fie vândut în vară.

Tot în Anglia, Florin Gardoş a rămas pe banca celor de la Southampton în înfrângerea cu Leicester (0-2).

anunturiuk.com Experienţe-neplacute-in-Premier-League-pentru-internaţionalii-români-din-Anglia-florin-gardos

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook sau urmati-ne pe Twitter.

- Advertisement -
Sourceadevarul

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: