Tangou Final de Mario Diament cu Maia Morgenstern

Tangou Final de Mario Diament cu Maia Morgenstern

Salveaza: iCal, 0

Date: 22/06/2014
Time: 5:00 pm - 8:00 pm
Tags:

Location: Leicester Square Theatre
Categorii:

[quote_box_center]Celebra actriţă Maia Morgenstern vine la Londra pe 22 iunie cu spectacolul Tangou final de Mario Diament[quote_box_center]

“Poveşti spuse-n româneşte” are deosebita plăcere să anunţe ultimul spectacol al seriei înainte de vacanţa de vară. Pe 22 iunie de la ora 17.00, la Leicester Square Theatre, celebra actriţă Maia Morgenstern va oferi un tur de forţă actoricesc în spectacolul Tangou final de Mario Diament, producţia Teatrului Evreiesc de Stat. În acest spectacol, partenerul ei de scenă este fiul ei, actorul Tudor Aaron Istodor.

Maia Morgenstern este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate actriţe de teatru şi film din România şi se bucură de o recunoştere extraordinară la nivel naţional şi internaţional. În film, a interpretat roluri excepţionale ca cel din Balanţa, regia Lucian Pintilie sau Fecioara Maria din filmul lui Mel Gibson, Patimile lui Hristos.

A jucat alături de cei mai importanţi actori români (Ştefan Iordache, Răzvan Vasilescu), iar în producţiile internaţionale i-a dat replica, printre alţii, Monicăi Belluci sau Andy Garcia.

În teatru, rolurile din Trilogia antică, regia Andrei Şerban, producţia Teatrului Naţional din Bucureşti şi Astă seară Lola Blau, producţia Teatrului Evreiesc de Stat, au fost răsplătite cu premii de interpretare şi au fost văzute de mii de spectatori, în cazul Trilogiei, chiar de pe două continente.

În Tangou final se întâlnesc o actriţă celebră retrasă din viaţa publică şi un tânăr ziarist în căutarea unui subiect. Dar premisele nu sunt întotdeuana respectate, iar preţul aflării adevărului poate fi prea scump.

[pull_quote_center]Spectacolul face parte din seria Poveşti spuse-n româneşte care îşi propune să promoveze în Marea Britanie şi Irlanda teatrul românesc prin prezentarea unora dintre cele incitante spectacole din România. Până în prezent proiectul a reuşit să aducă la Londra spectacole care i-au avut în distribuţie pe Horaţiu Mălăele, Ion Caramitru, Oana Pellea, Vlad Zamfirescu şi Mirela Oprişor, majoritatea dintre ele având la bază texte româneşti[pull_quote_center]

Proiectul este o iniţiativă privată care aparţine Claudiei Cîrlig şi este sprijinit la nivel local de ICR Londra.

Tangou Final de Mario Diament anunturiuk.com Tangou Final de Mario Diament

  • Date: Sunday 22th Jun 2014
  • Venue: Leicester Square Theatre
  • Location: London
  • Doors: 5:00pm til 8:00pm
  • Address: 6 Leicester Pl, London,WC2H 7BX

  • Phone: 0844 873 3433

  • Type of venue: Theatre