Spring Medical Job Fair 2015 (domeniul medical din UK)

Spring Medical Job Fair 2015 (domeniul medical din UK)

Salveaza: iCal, 0

Date: 28/04/2015 - 29/04/2015
Time: All Day
Tags:


Categorii:

SkyCare vine în ajutorul studenților de la medicină, în special celor de la asistență care doresc să profeseze la un nivel avansat în domeniul medical din UK.

Scopul evenimentului constă în prezentarea programelor de home cares din UK şi recrutarea studenţilor şi absolvenţilor din cadrul UMF şi Asistenţă Socială, UBB.

Acestora li se va oferi oportunitatea de a fi selectaţi pentru a face parte dintr-o echipa de profesionişti în domeniul Health Care în UK, prin intermediula angentiei SkyCare Recruitment, Bond Care, aceasta operând peste 40 de Care Homes din Marea Britanie .

Acest eveniment vine în sprijinul studenţiilor din ani terminal sau absolvenţi care îşi doresc o carieră într-un mediu profesional şi cu atitudine exemplară, dotat cu aparatură de ultima generaţie în domeniul medical, o platformă de formare şi promovare profesională de top pe mapamond .

Intenţionăm să deschidem o poartă prin care, cei care iubesc această profesie, să exploreze liber noi oportunităţi de perfecţionare, realizare personală şi profesională într-un semn de respect reciproc şi apreciere a şcolii Româneşti de Medicină.

(SkyCare Recruitment&Bondcare Group of Care Homes (http://www.bondcare.co.uk/)

Cei interesaţi sunt invitaţi să ia parte la eveniment în perioada 28-29 Aprilie, începând cu orele 10:00, în sala Aula UMF, str. Pasteur, nr. 6, la parter.

Adresa: Universitatea de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Str. Emil Isac, Nr. 13, CP 400023, Cluj-Napoca

Va aşteptăm cu drag!

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.