PsiheDelia – Delia plus Special Guest la Indigo at O2 Arena

PsiheDelia - Delia plus Special Guest la Indigo at O2 Arena

Salveaza: iCal, 0

Date: 19/11/2017
Time: 12:00 am
Tags: Delia, Indigo, O2, Show

Location: Indigo at O2
Categorii:

Dupa succesul pe care l-a avut cu concertele de la Sala Palatului, Delia vine la Londra in Noiembrie 2017 cu un nou show concept – Psihedelia plus Special Guest (TBC).

Concertul va avea loc pe 19 Noiembrie la Indigo at O2 Arena ,in acelasi loc unde Carlas Dreams ne a oferit un spectacol de zile mari pe 7 Mai.

In pretul biletelor VIP va fi inclusa si intrarea la petrecerea de dupa concert unde va participa si binecunoscuta artista cu trupa sa.

Biletele Vip plus Meeet and Greet va da posibilitatea sa o cunoasteti personal pe Delia ,sa faceti fotografii .In pretul acestor bilete este inclus si un album cu autograf (se gasesc doar pe roukmedia.com)

La acest concert pot participa si copii de toate varstele,dar cei care au sub 14 ani trebuie sa fie insotiti de un adult si au acces doar la balcon(trebuie sa achizitionati Bilete la categoria Balcony Seated doar de pe roukmedia.com.

Fara sa-mi dau seama, am devenit culoare, sunet si miscare. Ma-nvart in spirale de lumina repede, mai repede, din ce in ce mai repede. Universul se impleteste si rasuceste, construindu-se sub ochii nostri: vezi muzica? Nu-ti fie teama, esti in lumea pe care am creat-o pentru noi: ia-ma de mana, sunt calauza ta in acest univers al sinesteziei absolute. Pe pamant, sunt o viziune colorata intr-o mare alb-negru. Aici, suntem cine vrem sa fim: creeaza-te! Deseneaza-te, asculta-ma, iubeste-te, descopera.” – Delia despre PSIHEDELIA

Dacă v-a plăcut acest eveniment, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.