Pepe și Liviu Vârciu vor cânta la Crama Românească

Pepe și Liviu Vârciu vor cânta la Crama Românească

Salveaza: iCal, 0

Date: 10/03/2018
Time: All Day
Tags: Crama, Liviu Vârciu, Londra, Pepe

Location: Crama Romaneasca
Categorii:

Pepe și Liviu Vârciu vor pleca împreună, în Anglia, iar pe 10 martie vor cânta la Crama Românească. Chiar dacă va face deplasarea ca MC (maestru de ceremonii), actorul va avea și el în repertoriu trei melodii.

Acolo unde nu va fi doar maestru de ceremonii, ci va și cânta trei piese din repertoriul său. Evenimentul va avea loc pe 10 martie, la Crama Românească. Biletele deja se vând foarte bine. Pepe și Liviu Vârciu vor petrece numai o noapte în capitala londoneză, dar se vor întoarce însă cu o sumă frumușică acasa, dat fiind faptul că organizatorii le-au oferit un onorariu care se ridică la pretențiile celor doi artiști.

Pepe a susținut în ultima perioadă o serie de concerte la Londra și este în continuare solicitat, semn că artistul este iubit peste hotare.

După ce va prezenta, în premieră, la un concert în țară, ultima sa piesă, ”Rămâne între noi”, ce s-a bucurat de un real succes încă de la lansare, el va interpreta melodia și peste hotare.

În ceea ce-l privește pe Liviu Vârciu, acesta face bani frumoși ca maestru de ceremonii, la diverse evenimente. El este căutat pentru spontaneitatea și harul său de prezentator, mereu dezinvolt și pus pe glume.

Cand: Sambata, 10 martie, incepand cu orele 20:00, Pepe, impreuna cu Liviu Varciu, va invita la Crama Romaneasca, pentru a petrece o seara incendiara.
* £60 DE PERSOANA
* SET MENIU COMPLET (3 feluri)
* REZERVARILE SE IAU DOAR TELEFONIC
* PENTRU REZERVARI si INFORMATII NE PUTETI CONTACTA LA NR:
01444400593 sau 07736816618

Dacă v-a plăcut acest eveniment, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.