Muzica anilor ’80 vine pe scena arenei O2

Muzica anilor ’80 vine pe scena arenei O2

Salveaza: iCal, 0

Date: 28/04/2017
Time: 8:00 pm - 11:00 pm
Tags: Concert, Muzica, O2, Sandra

Location: O2 Arena
Categorii:

Lian Ross, Sandra, trupa Joy și Fancy, legende ale muzicii anilor ’80 într-o prestație ca în zilele bune.

Primăvara lui 2017 vine cu influențe disco la O2 Arena. Așadar nu ratați pe 28 Aprilie, incepanand cu ora 20:00, un show unic. Biletele pot fi achiziționate pe site-ul Axs.com

Cine sunt eroii muzicii disco

Lian Ross – născută pe 8 Decembrie 1962, este o cântăreață de origine germană celebră pentru hiturile “Fantasy”, “Say You’ll Never”, “Scratch My Name”, “It’s Up To You” care în era muzicii disco răsunau în boxele cluburilor de atunci.

Sandra – cântăreața germană de muzică pop s-a bucurat de popularitate pe toată durata anilor 80` dar și la începuturile anilor 90′. Este și acum cunoscută pentru hituri precum “(I’ll Never Be) Maria Magdalena” “În the Heat of the Night”, “Everlasting Love” și “Secret Land”.

Sandra este considerată și acum una dintre figurile emblematice muzicii disco de pe continentul european.

Joy – trupă austriacă extrem de cunoscută datorită hiturilor precum “Touch By Touch” and “Valerie”. Dacă cei trei membrii reușeau să vândă în anul 1985 peste 50.000 de copii, aceștia se reuneau în 2010 având parte de un succes asemănător la a 25-a aniversare a grupului.

Aceștia au fost considerați una dintre trupele de aur ale epocii disco în țări precum Spania, Portugalia și țara lor natală Austria.

Fancy – cunoscut publicului larg ca un campion a topul Billboard, cântărețul germano-italian popular la mijlocul anilor 80′.

Cântărețul s-a bucurat de primele locuri în topurile de dance ale vremii datorită hiturilor “Bolero (Hold Me în Your Arms Again)”, “Lady of Ice”, “Chinese Eyes” și “Flames of Love”.

Dacă v-a plăcut acest eveniment, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.