Job Fair – muncă, consultanță (imigrație, acte, studii)

Job Fair - muncă, consultanță (imigrație, acte, studii)

Salveaza: iCal, 0

Date: 24/06/2017
Time: 10:00 am - 4:00 pm
Tags: Company, Job Fair, Marea Britanie, UK

Location: Job Fair
Categorii:

Iti cauti un loc de munca?
Ai un loc de munca, dar ti-ai dori sa incerci altceva?
Esti speriat de Brexit si ai vrea sa afli cum poti aplica pentru rezidenta permanenta?
Ai vrea sa afli ce presupune sa studiezi in UK si cum ai putea sa aplici?

Daca ai raspuns cu ”da” la cel putin o intrebare, te asteptam pe 24 iunie la ”Job Fair” – târg cu locuri de muncă, consultanță despre imigrație, studii & acte

Persoanele care doresc mai multe detalii pot contacta organizatorii. Detalii:

Tel. 07852194677
[email protected]

Companii care te vor ajuta să studiezi în UK.

Elizabeth School of London, ei te pot ajuta să obții studiezi în colegii și universități din Marea Britanie. Elizabeth School of London recrutează stundeți din Marea Britanie și din Uniunea Europeană pentru cursuri finanțate, îi ajută să obțină împrumuturi de la Student Loan Company (SLC).

BOK Immaculate Constructions –  este o companie de construcții structurată în jurul mai multor divizii, livrând servicii de construcții in domeniile comercial, retail, public și rezidential.

HUMAN 1  – companie de recrutare în domeniul hotelier. Agenția are peste 25 de ani de experiență în domeniu și susțin că îi caracterizează: seriozitatea, profesionalismul, corectitudinea și respectul față de candidați.

SMY Group este o companie specializată în mecanică, electricitate și instalații de orice fel. Compania dorește să întâlnească la Job Fair, în vederea recrutării, oameni ambițioși, muncitori și talentați, pentru posturi de electricieni și instalatori.

Markcon Limited vă va sfătui cu privire la modul de întocmire a documentelor necesare pentru obținerea unui împrumut de studii și admiterea în instituții de învățământ superior.

Super Financial Ltd, prin reprezentantul ei, Nicolae Caminschi, va oferi informații despre cum poți lucra în contabilitate și finanțe în doar două luni. Mai multe detalii despre această companie găsiți și aici: goo.gl/Ypeuol.

Tudcom Professionals Ltd, Cardurile CSCS, necesare pentru a putea lucra pe șantierele din Marea Britanie, pot fi obținute rapid dacă apelați la Tudcom Professionals Ltd, o companie românească ce are sediul în Kingsbury.

Compania de minicab 24/7 Airport Transfer va recruta șoferi și Passenger Assistant (part time). 24/7 Airport Transfer oferă servicii de transport la/de la aerporturi, dar are și contracte cu unele consilii locale pentru rutele școlare.

Calibre International – agenție care oferă foarte multe locuri de muncă în hotelurile de top din Londra, cu plata săptămânal, concediu plătit și nivel de salarizare foarte bun.

OTS Solicitors și-a anunțat prezența la Job Fair, pe 24 iunie 2017.Reprezentanții companiei vor furniza, celor interesați, informații despre rezidența permanentă, inregistrare, despre asigurările medicale pentru studenți

BestSEO4u, Programatori web care sa aiba cunostiinte solide de HTML, CSS, PHP, Java script. Un plus pentru cei care se descurca si cu Angular JS sau alte softuri asemanatoare.

D&D Beauty for Women, salon de cosmetică și remodelare corporală, din nord vestul Londrei va caută să recruteze, la târgul locurilor de muncă, cosmeticiană cu experiență și terapeut.

KT & T Ltd este o agenție de recrutare înființată în 2001 și este în permanentă căutare de personal pentru a munci în domeniul hotelier.

CB Mortgages Services va oferi informații celor interesați despre cum îți poți cumpăra o casă în UK. De asemenea, veți puea primi răspunsuri la întrebări de genul: se mai merită să îți cumperi o casă în UK, nu vor scădea prețurile? Dacă sunt self employed pot cumpăra o casă? Ce avans este necesar, 5% sau 10%?

  • Cand: 24 iunie la Job Fair, între 10,00 – 16,00,
  • Unde: Sudbury Primary School, Watford Rd, Wembley HA0 3EY

Dacă v-a plăcut acest eveniment, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.