Deliric X Silent Strike, Muse Quartet, CTC @The Garage

Deliric X Silent Strike, Muse Quartet, CTC @The Garage

Salveaza: iCal, 0

Date: 01/07/2017
Time: All Day
Tags: CTC, DELIRIC, The Garage, UK

Location: The Garage London
Categorii:

Romani in UK prezintă: CONCERT DELIRIC x SILENT STRIKE , MUSE QUARTET , CTC

Nu e „&”. La „&” e un plus. Aici e „X”. Am înmulțit puterea lui Deliric cu puterea lui Silent Strike. (Deliric)

Concertul din 1 iulie vine după lansarea recentă a albumului Deliric x Silent Strike, ce cuprinde “17 piese trase-n carne vie, in care Toto si Deliric au devenit aproape aceleasi persoana“. Sound-ul albumului e cu totul nou şi neaşteptat, o adevărată fuziune de stiluri. „E un album-terapie, o refulare, o eliberare, un fel de punct si de la capat, un cameleon orchestrat de Silent Strike.”

A fost lansat online în vara 2016, fiind disponibil atât la streaming, cît și pentru a fi descărcat gratuit. Doar pe YouTube, piesele au acumulat peste 14 milioane de ascultări. În decembrie 2016 a urmat varianta în format fizic a albumului, un deluxe pack lansat într-o ediție limitată – doar 1.000 de bucăți. Acesta conținea un CD cu albumul, unul cu instrumentalele, precum și un vinil cu două piese mai vechi ale celor doi: Negru și Ambrozie. Bookletul a fost imprimat cu vopsea specială, invizibiăa, care poate fi văzută doar cu o lanterna UV (inclusă în pachet). La doar o saptamînă de la lansare, toate exemplarele au fost sold out.”

Alături de Deliric și Silent Strike vor urca pe scenă fetele de la Muse Quartet cu cele două viori, o violă și un violoncel și băieții de la CTC. Concertul este un proiect audio-video, cu proiecții create de Dan Basu.

Deliric lansează în mai 2011 primul său album solo, Inspectia Tehnica Periodica (ITP), album ce ajunge rapid in topul celor mai bine vândute albume romanești in mediul online. La cele 21 de trackuri artistul a colaborat cu DOC, Vlad Dobrescu, Silent Strike, Rimaru, Maximilian, Cedry2k, Stefan Matei (Les Elephants Bizzares), High Jet, FDD și multi altii.
Website: https://www.deliric1.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/Deliric1/

Silent Strike este unul dintre cele mai importante nume din industria muzicii electronice din România. Are la activ 6 LP-uri, 6 EP-uri, opening act-uri la concerte precum Faithless, Amon Tobin, Saul Williams, Bonobo, Venetian Snares, Recoil, Jazzanova sau Kode9 și colaborări cu artiști de elită din peisajul autohton: Ada Milea, Alexandrina, Electric Brother, Sorin Romanescu, Subcarpați, CTC, Norzeatic și mulți alții.
Bandcamp: https://silentstrike.bandcamp.com/
SoundCloud: https://www.soundcloud.com/silent-strike
Facebook: https://www.facebook.com/silentstrikemusic

Muse Quartet cauta mereu Altfelul: fetele nu tin cont de limite si isi exercita talentul si capacitatile instrumentelor clasice si in alte genuri muzicale, prezentand in concerte noi si noi nuante ale muzicii cinematice, pop si rock. Cvartetul a avut numeroase proiecte si colaborari atat in tara cat si in strainatate alaturi de artisti de renume precum: Akua Naru, C.T.C., Golan, Smiley, Alexandrina Hristov, Alexandra Usurelu, byron, VUNK, Lucia, Byron, Andrei Tudor Band, Aeon Blank, Tomma Alistar, Silent Strike s.a.
Muse Quartet este: Alina Horez (Vioara I), Nicoleta Petre (Vioara II), Maria Coltatu (Viola), Corina Ciuplea (Cello).
Facebook: https://www.facebook.com/pg/MuseQuartet/about/
Bandcamp: https://silentstrike.bandcamp.com/track/bonus-track-muse-quartet-quasar-i-by-silent-strike

CTC, adica DOC, Deliric si Vlad Dobrescu, este una dintre cele mai iubite trupe hip-hop din underground-ul romanesc inca din 1999. In 2002 apare primul material CTC si Cedry2k: EP-ul „Secretul din Atom”, iar in anul 2004 este lansat „Proiectul Verde” cu ajutor casei de discuri Roton, unde CTC figureaza pe acest material cu piesa „Original Verde”, un manifest liric ce pledeaza impotriva pirateriei. In 2005 apare albumul de debut CTC, „Dificultati Tehnice”, lansat la casa de discuri Roton, cu peste 10.000 de unitati vandute. De-a lungul anilor, Deliric, Doc si Vlad Dobrescu au colaborat atat cu artisti autohtoni, cat si internationali lansand noi proiecte si albume.
Facebook: https://www.facebook.com/CTC.FacemRecords/
Website: https://www.porcporc.com/

Dan Basu a devenit cunoscut datorită vizualurilor ornamentale, care se remarcă prin originalitatea compoziției și a stilului. Acestea sunt bazate pe footage-uri video, prin care artistul încearcă să transmită publicului sentimente și stări diverse. Dan Basu a dezvoltat o activitate artistică atât ca VJ și artist vizual, cât și ca DJ, începând cu anul 2003. Împreună cu Silent Strike, dezvoltă proiectul Silent Bass, o serie de petreceri hip-hop. Astfel ia naștere proiectul audio-video Silent Bass, în care muzica și video-ul se completează. Alături de Lucian Ban, Sorin Romanescu și Silent Strike, Dan Basu performează în cadrul proiectului “SONGS FOR ANDY WARHOL’S SCREEN TESTS”, prezentat pentru prima dată la Green Hours, în Bucuresti. Proiectul este prezent si în cadrul Festivalului International de Film “Anonimul” 2009.
Facebook: https://www.facebook.com/pg/danbasuxy/about/?ref=page_internal
Soundcloud: https://soundcloud.com/dan-basu

Dacă v-a plăcut acest eveniment, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.