Cristina Herea participa la targul de moda de la Londra

Cristina Herea participa la targul de moda de la Londra

Salveaza: iCal, 0

Date: 14/05/2017 - 16/05/2017
Time: 9:00 am - 6:30 pm
Tags: Cristina Herea, Londr, Romania

Location: Pulse-London
Categorii:

Este jurnalist de profesie, insa in urma cu doi ani si-a transformat pasiunea pentru genti intr-un business profitabil. Cristina Herea renunta la pupitrul stirilor in timpul liber si se ocupa de fabricarea accesoriilor exclusiviste.

Cristina Herea a lansat, in urma cu doi ani, brandul de genti L’Art no.29, cu care, mai nou, participa la un cunoscut targ de moda de la Londra.

Brandul lansat de prezentatoarea TV include genti confectionate manual din piele pretioasa de sarpe sau crocodil. Fiecare creatie este insotita de un talisman norocos, iar pe fiecare geanta este inscriptionat un mesaj motivational.

Gentile L’Art No.29 au calatorit din Romania in Dubai, apoi in Italia, au poposit si la Monaco, iar acum urmeaza Targul international de moda de la Londra – Pure London, unde merg alaturi de alti antreprenori romani, cum ar fi Cristina Chiriac, detinatoarea brandului Flori de Ie”, a declarat Cristina Herea .

Pentru campania de imagine de la Londra, Cristina a ales ca model o tanara de 20 ani, Lavinia Cazacu, fiica unui cunoscut om de afaceri ce detine TBM Group.

Lavinia a renuntat la cabinetul de avocatura pentru cateva ore si a infruntat cu bine obiectivul aparatului foto. Ca drept dovata toata colectia a fost vanduta deja unei doamne din Elvetia, dupa ce a vazut pozele”, declara Cristina Herea.

  • Cand: 14—16 May 2017 |
  • Unde: Pulse-London, Olympia Grand, London, W14 8UX
  • Opening Times: Sun: 9.30am-6pm, Mon: 9.30am-6pm, Tue: 9.30am-5pm

Dacă v-a plăcut acest eveniment, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.