Conferința Re-Patriot să reaprindem focul națiunii!

Conferința Re-Patriot să reaprindem focul națiunii!

Salveaza: iCal, 0

Date: 18/09/2015
Time: 6:45 pm - 11:00 pm
Tags: Anglia, Irlanda, Re-Patriot

Location: Conferința Re-Patriot (St Mary Magdalene Church)
Categorii:

Cât costă să salvezi o țară?

Într-o vreme în care fiecare caută interesul său, e greu să iei inițiativa și să te mai gândești la binele comun. Zicala ”Mai aproape dinții decât părinții” a căpătat proporții astronomice în țara noastră, unde zeci de mii de bătrâni au rămas acasă, fără bucuria de a-și vedea nepoții crescând. Aceștia sunt în căutarea fericirii prin statele europene dătătoare de stabilitate financiară.
Totuși, cum ar fi dacă nu am mai fi nevoiți să plecăm cu anii de acasă, și am putea să ne construim un viitor frumos alături de familiile și poporul nostru?
Un grup de antreprenori români și-au pus această întrebare, de la care începe orice mare schimbare: Cum ar fi dacă?
Și și-au zis sa pună mână de la mână și să meargă în lume să îi cheme pe cei dragi acasă. Au fost în Italia, acum vin în Anglia, apoi se vor duce în Irlanda. Să caute orice Român și să îl cheme acasă. Acasă, unde pământul fertil al României așteaptă semințele antreprenorilor cu suflet. Ca să dea roadă pentru ei și pentru urmașii urmașilor lor. Nebunesc? Da! Utopic? Defel! Deja avem modele frumoase de reușită și ceea ce trebuie să facem este să le multiplicăm.
Acești eroi antreprenori fac parte din organizația Romanian Business Leaders, a cărei misiune este de a construi o țară mai bună. Proiectul lor se numește Re-Patriot, și are ca scop informarea și motivarea românilor care vor să se întoarcă în țară să deschidă o afacere.
În lunga și greaua lor aventură, vor ajunge și în Londra pe 18 septembrie. Cu aceeași pasiune, energie și dorință de a ajuta patria. Cu aceeași speranță că și alții vor răspunde apelului și vor da o mână de ajutor națiunii. Eu nu dorm nopțile de când am auzit de Re-Patriot, și mă gândesc cum să pot pune umărul la proiectul acesta îndrăzneț.
Tot ce pot face este să spun tuturor să își facă loc în programul londonez și să vină la conferință. Aș muta și munții dacă aș putea, dar poate că nu e necesar. Poate că tot de ce e nevoie ca să salvezi o țară este dragostea omului pentru copiii și părinții lăsați în urmă…
Vino la Conferința Re-Patriot să reaprindem focul națiunii!

De ce să participi:

  • Identificarea de resurse de dezvoltare utile
  • Idei și oportunități de afaceri
  • Construirea de relații cu diverși parteneri din România
  • Ințelegerea pașilor pentru înființarea și dezvoltarea unei afaceri.

Dacă vrei să fii unul din promotorii dezvoltării economice a României, dacă vrei să clădești o afacere în România dar nu știi de unde să începi, dacă vrei să te dezvolți personal și profesional în zona de afaceri și ai nevoie de inspirație atunci Conferința Repatriot e pentru tine.

  • Data: 18 Septembrie 2015
  • Ora: 18:45
  • Locatie: St Mary Magdalene Church, Holloway Road, London N7 8LT (statia de metrou cea mai apropiata: “Highbury & Islington”)
  • Inscrieri: Re-Patriot http://repatriot.ro/conferinta-londra/