Concert electrizant Subcarpati si Cred ca sunt extraterestru

Concert electrizant Subcarpati si Cred ca sunt extraterestru

Salveaza: iCal, 0

Date: 25/03/2017 - 26/03/2017
Time: 12:00 am
Tags: Londra, Romani, Subcarpati, UK

Location: The Garage
Categorii:

Romani in UK aduce la Londra un concert electrizant Subcarpati si Cred ca sunt extraterestru. Save the date: 25 martie 2017, la The Garage!

Subcarpați este un proiect muzical demarat in 2010 de solistul trupei Șuie Paparude, MC Bean (Alexe Marius Andrei), care combina elemente din muzica electronica si hip-hop cu influente din folclorul romanesc.

[Paul Breazu] Genul muzical adoptat este descris drept folclor contemporan sau folclor underground si consta in general in reinterpretări ale unor piese din folclorul romanesc pe ritmuri moderne. [Alexandra Mihale, Constantin Barbu] Membri trupei sunt: Bean, Afo, Power Pe Vinil, Mădălina Pavăl, Valentin Mușat, Alin Stoianovici, Claudiu Rusu aka Kani, Bogdan Zoom, Cosmin Lazăr, VJ Andri si alti colaboratori. Mai multe pe www.subcarpati.com
   
Cred că sunt extraterestru (CCSE) este o trupa care si-a inceput activitatea in primavara lui 2015,in studio la Baba Novac. Vocalul trupei, AFO, pe care il stim de la Subcarpati si Battle On Arena, a facut echipa de live cu Cristi Anca, Andrei „Power pe Vinil” Alexandru, Para si Cosmin Lazăr.

Baietii imbina stiluri clasice cu modulații noi de sunete, tobe, chitari, VST-uri si „sesiuni de improvizatie (freestyle)”. Ce iese se aude pe www.subcarpati.com

Dacă v-a plăcut acest eveniment, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.