Celebration of the greatness succesul romanilor de la Londra

Celebration of the greatness succesul romanilor de la Londra

Salveaza: iCal, 0

Date: 31/01/2015
Time: All Day
Tags:

Location: Institutul Cultural Român
Categorii:

Eveniment de inalta tinuta – decernarea premiilor “Rewarding the elite”. Aflata la prima editie, aceasta actiune aduce in lumina reflectoarelor presei internationale, povestile romanilor de elita care traiesc la Londra si in lume.

Evenimentul are loc cu sprijinul Ambasadei Romaniei in Marea Britanie si a Institutului Cultural Roman din Londra in data de 31 ianuarie 2015, de la ora 2 pm in locatia din 1 Belgrave Sqare.

Publicatia ii premiaza pe cei care au dus numele Romaniei cu demnitate in lume prin actiuni de amploare. In cadrul festivitatii va fi facut public premiul oferit jurnalistului roman castigator al unei burse la BBC Academy.

Actiunea face parte din Campania “Nice to meet you” lansata in toamna lui 2014 la Bucuresti. Tanarul Vlad Ungar, reporter la televiziunea Digi24, a prezentat la concurs peste 25 de materiale pozitive despre tara noastra si a fost singurul participant care s-a calificat pentru aceasta competitie, celelalte doua burse necastigate fiind cumulate cu bursele anului 2015.

Detalii despre Campania de proportii vor fi prezentate in cadrul galei “Celebrating the greatness” de la Londra. Sponsorul principal al campaniei de promovare a Romaniei in lume este celebra companie de cosmetice Farmec, iar unul din numerosii sustinatorii ai conceptului “Nice to meet you” este jurnalistul englez de calatorie Charlie Ottley.

Gala “Celebrating of the greatness” isi doreste sa aduca impreuna un public elevat din mediul romanesc si englez, sa inmaneze premiile “Rewarding elite” si sa ii sarbatoreasca cum se cuvine pe cei care contribuie pozitiv la promovarea Romaniei in domeniile in care activeaza.

Aceasta gala va avea un caracter anual, prima editie prezentand si coperta numarului 3 al publicatiei ROMANIA IN CONTACT.