Andra live concert la indigo The O2

Andra live concert la indigo The O2

Salveaza: iCal, 0

Date: 03/06/2018
Time: 6:30 pm - 8:30 pm
Tags: AIEVEA, Andra, Concert, Live, Marea Britanie

Location: Indigo at O2
Categorii:

Andra aduce atmosfera de vis de la AIEVEA la Londra!

Andra a reusit performanta de a-si impresiona fanii la Sala Palatului cu superproductia ei muzicala, show tinut cu casa inchisa 3 zile consecutive al doilea an la rand. Cea mai iubita artista din Romania si totodata cea favorita absoluta a diasporei este pregatita sa duca atmosfera de vis in capitala Marii Britanii.

Atmosfera din Weekendul Andrei va fi simtita la Londra, pe 3 iunie, intr-un concert cum niciun alt roman nu a mai pus in scena pentru publicul din alta tara. Spectacolul artistei este cel mai asteptat eveniment al anului pentru comunitatea de romani din Marea Britanie care numara peste 240 000 de persoane.

Înainte sa Achiziționați biletele citiți cu atenție următoarele aspecte :

  • Accesul copiilor sub 4 ani este strict interzis
  • Copii sub 14 ani trebuie sa fie însoțiți de un adult iar biletele se pot cumpara DOAR la categoria Balcony Seated sau Kings Row (ViP)
  • Biletele cumparate nu pot fi anulate decât in cazuri de forta majora (veți primi înapoi suma integrala) dar pot fi revândute,la valoarea inițială .In cazul in care biletele se vor vinde la suprapreț acestea vor fi anulate fără restituirea sumei plătite inițial.
  • Atunci când cumpărați de pe site ul roukmedia.com veți primi automat pe adresa de email un cod de bare ,iar cu acesta va puteți prezenta in ziua spectacolului la Box Office ul arenei O2(care va fi deschis cu 2 ore înaintea începerii spectacolului) pentru colectarea biletelor fizice necesare accesului in sala.In funcție de categoria aleasa veti primi biletul pe care va scrie numărul exact al locului dumneavoastră(valabil doar la categoria Balcony seated sau Kings Row-Vip)
  • Accesul in sala se va face cu 1 ora înaintea începerii spectacolului
  • Biletele Kings Row(Vip) cumparate de pe roukmedia.com va oferă posibilitatea de a face fotografii la sfârșitul spectacolului in Vip Lounge(veți fi ghidați de către personalul salii Indigo At O2 și Ro Uk Media)cu binecunoscuta artista Andra.(in functie de timpul disponibil vom incerca sa facem cu toti cei care au cumparat bilete la categoria Kings Row)

Ii astept pe romanii din Marea Britanie pe 3 iunie pentru un spectacol al bucuriei si al iubirii. Am gandit pentru ei o versiune speciala a showului AIEVEA care sper sa le mearga la suflet si sa le aline dorul de tara. Muzica, mai ales daca e in limba ta materna, are un efect magic, de optimism si energie, oricine ai fi, oriunde te-ai afla“, a declarat artista pentru fanii ei.

  • Cand: 3 June at 18:30–20:30
  • Unde: indigo at The O2 DA9 9 London, United Kingdom
  • Bilete: AXS