28 februarie targul locurilor de muncă

28 februarie targul locurilor de muncă

Salveaza: iCal, 0

Date: 28/02/2015
Time: All Day
Tags:

Location: Școală Românească
Categorii:

Ziarul Românesc și MY Romania Group organizează, sâmbătă, 28 februarie, primul târg de locuri de muncă al anului 2015, din comunitatea românească.

Vor participa companii românești din mai multe domenii de activitate precum construcții, media, transporturi, coafură și cosmetică, consultanță etc. Publicul este așteptat începând cu ora 12.00, târgul fiind deschis până la ora 18.00.

Evenimentul va avea loc la noua Școală Românească de week-end din Edmonton, deschisă la Nightingale Academy, 34 Turin Road, Edmonton, N9 8DQ. Pe lângă posibilitățile reale pe care le aveți de a vă angaja, voluntarii MY Romania vă vor ajuta să completați CV-uri și vă vor explica ce înseamnă un interviu pentru o slujbă.

De asemenea, au fost invitați și reprezentanți ai Consulatului și ai Ambasadei României care vă vor face cunoscute posibilitățile pe care statul britanic le oferă cetățenilor pentru angajare sau pentru a lucra pe cont propriu.

Persoanele care doresc să participe la eveniment ca voluntari vor trebui să ia legătura cu Iris Radulian, coordonatoarea MY Romania Group, la numărul de telefon 07856 516 312. La ultimul astfel de eveniment MY Romania au participat 53 de voluntari și peste 60 de firme, târgul fiind vizitat de peste 1.000 de români în căutarea unui loc de muncă. Voluntarii vor primi diplome de participare și vor beneficia de un training ce se va desfășura pe 21 februarie la Nightingale Academy.

Târgul locurilor de muncă din estul Londrei a adunat peste 1.000 de români în căutare de slujbe

De asemenea, cei prezenți vor avea ocazia să cumpere mărțișoare confecționate de copiii MY Romania School, pentru a le oferi în prima zi din martie. Cu banii obținuți din vânzarea de mărțișoare, cei mici vor merge în excursie la Grădina Zoologică din Londra.

Se asigură parcare, iar cele mai apropiate stații de tren sunt Edmonton Green și Ponders End. Cei care doresc să își înscrie firmele pentru a participa la Târgul de Muncă trebuie să o contacteze pe Larisa Aramă, manager de proiect, la numărul de telefon 07852 194 677, email: [email protected].