18.2 C
London
Sunday, June 26, 2022
18.2 C
London
Sunday, June 26, 2022

Europenii care sunt stabiliți în Marea Britanie vor avea nevoie de documente pentru a avea dreptul de a rămâne

Cetățenii statelor membre UE care sunt stabiliți în Marea Britanie vor avea nevoie de documente pentru a avea dreptul de a rămâne pe teritoriul Regatului Unit, a anunțat ministrul britanic de Interne, Amber Rudd, potrivit BBC.

Amber Rudd a făcut declarația în fața membrilor Camerei Comunelor, unde a explicat ce va presupune ieșirea din Uniune a Regatului Unit pentru unii dintre străinii stabiliți aici.

Opoziția a vrut să știe cum va fi posibil ca angajatorii și proprietarii apartamentelor închiriate să fac distincția între străinii care au dreptul de a locui și de a munci în Marea Britanie și cei care au ajuns în regat după intrarea în vigoare a restricțiilor impuse de Brexit.

În Marea Britanie sunt aproximativ 3,2 milioane de cetățeni din Uniunea Europeana, potrivit datelor oficiale ale ministerului de Interne.

anunturiuk.com Do-you-think-the-EU-will-ever-solve-the-migrant-crisis
Do you think the EU will ever solve the migrant crisis?
- Advertisement -

Va fi nevoie de unele documente, într-o formă sau alta”, a spus ministrul. Rudd a vorbit despre o „abordare treptată” a acestei probleme, astfel încât Guvernul să poată folosi „toate avantajele tehnologice de care dispunem pentru ca toate formele de imigrație să fie gestionate cu atenție”

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: