6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022
6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022

Esecul UKIP la alegerile locale din Londra

[quote_box_center]Liderii partidului UKIP au dat vina pentru esecul din alegerile locale din Londra, desfasurate joi, pe faptul ca in capitala britanica oamenii sunt “educati, culti si tineri“, care traiesc intr-o cu totul alta tara decat ceilalti[/quote_box_center]
Astfel, potrivit reprezentantilor partidului, elita metropolitana nu intelege restul tarii,londonezii fiind “mai educati” si cu un grad mai mare de intelegere a presei decat in alte parti ale tarii.

Purtatorul de cuvant al UKIP, Suzanne Evans, a fost rugata sa explice performanta slaba a partidului in Londra, recunoscand ca partidul are greutati in a-i atrage pe “cei educati, culti si tineri“.

- Advertisement -

Partidul lui Nigel Farage le-a luat mai mult de 100 de locuri laburistilor, conservatorilor si liberal-democratilor, in urma alegerilor nationale pentru consiliile locale, desfasurate joi, dar eu inregistrat rezultate foarte proaste in Londra.

In schimb, alegerile europarlamentare care au avut loc tot joi, in Marea Britanie, arata castigator partidul lui Nigel Farage, UKIP, potrivit primelor sondaje de dupa votul la urne.

Conform primelor rezultate neoficiale, UKIP si-a adjudecat primul loc, cu 27 la suta dintre voturile exprimate, devansand cu un procent partidul laburistilor, in timp ce conservatorii ar fi obtinut 22 la suta dintre voturi.

- Advertisement -
Sourceziare

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: