6.6 C
London
Thursday, January 27, 2022
6.6 C
London
Thursday, January 27, 2022

Elevii gorjeni șansa să câștige două săptămâni în Marea Britanie

Elevii gorjeni au șansa să câștige două tabere de două săptămâni în Marea Britanie și premii în valoare totală de peste 5.000 de euro. Acest lucru este posibil pentru toți cei care se înscriu în concursul național de creație în limba engleză „Shakespeare School Essay Competition”, inițiat de Asociația Shakespeare School pentru Educație.

Asociația Shakespeare School pentru Educație derulează cea de-a VII-a ediție a competiției de creativitate „Shakespeare School Essay Competition”, un concurs în cadrul căruia tinerii talentați au șansa să câștige două tabere de două săptămâni în Marea Britanie și premii în valoare de peste 5.000 de euro. Se pot înscrie în competiție copiii cu vârsta cuprinsă între 11 și 20 de ani pe categorii, respectiv 11-14 ani și 15-20 de ani. Termenul limită de înscriere în competiție este 29 ianuarie 2015, iar înscrierea se face online.

- Advertisement -

„Think green, speak green, act green!”, tema din acest an

Tema ediției din acest an a concursului este „Think green, speak green, act green!”. Participanții trebuie să facă un text original în limba engleză în care să își exprime viziunea despre cum s-ar putea păstra pământul o planetă verde, pentru generațiile care vor urma.

[pull_quote_center]Cele mai convingătoare idei, bine structurate şi exprimate creativ în limba lui Shakespeare, vor fi răsplătite cu două tabere în campusurile unor universităţi sau colegii britanice de top, dar şi cu multe alte premii constând în produse electronice şi obiecte care susţin ideea de sustenabilitate[/pull_quote_center] , spun organizatorii.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: