14.3 C
London
Sunday, June 26, 2022
14.3 C
London
Sunday, June 26, 2022

EasyJet nu va mai putea opera zboruri între Scoția și Manchester

EasyJet a anunțat că a anulat noile sale zboruri între Scoția și Manchester din cauza ultimei interdicții de călătorie.

Compania aeriană a declarat că nu va mai putea opera noile rute planificate care leagă Edinburgh și Aberdeen de Manchester din cauza restricțiilor privind călătoriile neesențiale anunțate săptămâna trecută de guvernul scoțian.

Acest anunț vine după ce primarul din Manchester, Andy Burnham, a numit decizia de a extinde interdicția de călătorie în regiune ca fiind „total disproporționată” și l-a criticat pe primul ministru Nicola Sturgeon pentru că nu l-a contactat înainte de anunț.

- Advertisement -

Sturgeon a sugerat că Burnham încearcă să „genereze o ceartă” pentru a se poziționa într-o viitoare poziție de conducere a Partidului Laburist.

Într-o declarație de miercuri, EasyJet a declarat că vor fi anunțați clienții despre anulare și vor fi informați despre opțiunile lor:

După anunțul guvernului scoțian că călătoria neesențială între Scoția și Manchester nu este permisă în prezent, din păcate nu mai putem opera noile noastre rute planificate care leagă Edinburgh și Aberdeen de Manchester.

Clienții care urmează să călătorească pe aceste zboruri vor fi anunțați despre anulare și vor fi informați cu privire la opțiunile lor, care includ transferul călătoriei lor către o destinație alternativă din rețeaua easyJet sau la o dată ulterioară gratuită sau primirea fie a unui voucher, fie a rambursării pentru întreaga valoare a rezervării lor.

Am dori să ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate de ultimele știri și anulări,” se arată în comunicat.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: