15.4 C
London
Saturday, July 2, 2022
15.4 C
London
Saturday, July 2, 2022

Earth Hour, Alatura-te milioanelor de oameni si stinge lumina

Stingerea anuala a luminilor în case, întreprinderi și obiective turistice de sâmbătă seara aduce un plus de interes înaintea discuțiilor climatice din acest an la Paris, a declarat secretarul general al ONU, Ban Ki-moon

Secretarul general al ONU, Ban Ki-moon, a declarat Sute de milioane de participanți Earth Hour din întreaga lume vor contribuii puternic la schimbarea globala (încălzire globală) prin oprirea luminilor pentru o oră în noaptea de sâmbătă.

Multe dintre cele mai stralucitoare orase ale lumii vor fi in întuneric la 20:30 (GMT). Aceasta este al nouălea an Earth Hour.

- Advertisement -

Ban a declarat Stingerea luminilor globale a avut o semnificație foarte importanta pentru conbaterea incalzirii globale.

Peste 7.000 de orașe din 172 de țări sunt așteptate să ia parte la cea mai mare demonstrație vreodată din lume, care a crescut dintr-un singur World Wildlife Fund (WWF), primul eveniment tinut la Sydney în 2007.

[pull_quote_center]Earth Hour arată ceea ce este posibil atunci când ne unim în sprijinul unei cauze: nici o acțiune individuală nu este prea mica, nici o viziune colectivă nu este prea mare. Acesta este momentul de a folosi puterea ta[/pull_quote_center] , a spus Ban.

Demonstrația din acest an va fi cea mai mare de până acum. Sudhanshu Sarronwala, seful Earth Hour la nivel mondial, a declarat: “Schimbarea climatica nu este o problema de 1 ora, e o problema a generației noastre. Luminile se vor stinge timp de o oră, insa ce face populatia pe tot parcursul anului va inspira soluțiile necesare pentru a schimba încălzire globală.

Cele mai faimoase cladiri din lume vor ramane in intuneric. Cladirea ONU de la New York, se va alătura Houses of Parliament din Londra, din Rio de Janeiro, Christ the Redeemer (Hristos Mântuitorul) și Turnul Eiffel din Paris.

În Bulgaria un gigant pește va fi luminat din flacari în capitala Sofia.

[pull_quote_center]Participanții vor lua parte prin simpla trecere de la electricitate la lumina lumânărilor timp de o oră.[/pull_quote_center]

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: