15.4 C
London
Sunday, July 3, 2022
15.4 C
London
Sunday, July 3, 2022

Dupa doar 11 zile în Marea Britanie un român de 25 de ani a fost condamnat la 10 ani de închisoare

Un român de 25 de ani a fost condamnat la 10 ani şi 8 luni de închisoare, după ce a recunoscut că a violat o tânăra în noaptea de Revelion, transmite site-ul stirileprotv.ro.

Florin Moraru se află în Marea Britanie de doar 11 zile când a comis fapta şi a plecat din ţară la scurt timp după ce a fost eliberat condiţionat din închisoare, unde ajunsese pentru tâlhărie.

anunturiuk.com Florin-Moraru-se-află-în-Marea-Britanie-de-doar-11-zile-când-a-comis-faptaÎn noaptea de Revelion, Moraru a urmărit o tânăra care plecase dintr-un club din Kettering, Northamptonshire, iar când această a ajuns în curtea unei biserici, a atacat-o. Potrivit anchetatorilor, tânăra a fost lovită în zona fetei de cel puţin 8 ori, suferind leziuni grave şi fracturi ale oaselor craniene, până a cedat şi a fost violată.

- Advertisement -

Trecătorii au auzit ţipetele şi au alarmat poliţia, însă echipajul ajuns la locul incidentului a găsit-o doar pe fată. După 6 zile, a fost identificat şi agresorul, în baza mai multor probe, inclusiv testul ADN.

Poliţiştii au aflat că Florin Moraru o abordase pe tânăra în cauza în clubul în care se organizase petrecerea de Anul Nou şi i-a propus să facă sex, după ce acesta i-a răspuns unui sărut. Fata, însă, l-a refuzat categoric şi i-a spus că asta nu se va întâmplă niciodată între ei doi.

Florin Moraru a fost ridicat de la spălătoria auto la care lucra la 6 zile după viol şi în prima faza a negat că ar fi autorul, după care a afirmat că a fost vorba de un act sexual consensual.

Însă, toate probele s-au îndreptat împotriva lui şi a fost condamnat.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: