10.9 C
London
Wednesday, March 30, 2022
10.9 C
London
Wednesday, March 30, 2022

Dronele folosite pentru a suprinde cupluri in ipostaze intime din Marea Britanie

Autorităţile din Marea Britanie atrag atenţia asupra unui fenomen care ia amploare: pe site-urile cu conţinut pentru adulţi apar tot mai multe clipuri şi imagini cu persoane normale suprinse de drone în timp ce fac sex, plajă sau stau dezbrăcate prin casă.

O investigaţie făcută de tabloidul Daily Star a scos la iveală zeci de astfel de filmări şi poze.

Totodată, mai multe femei au depus plângere la poliţie după ce în dreptul geamurilor de la locuinţele lor s-au trezit cu drone. O tânără susţine că aparatul de zbor a filmat-o în timp ce mergea dezbrăcată prin casă, la scurt timp după ce a ieşit din baie.

- Advertisement -

anunturiuk.com Totodată,-mai-multe-femei-au-depus-plângere-la-poliţie-după-ce-în-dreptul-geamurilor-de-la-locuinţele-lor-s-au-trezit-cu-drone

Într-un alt caz părinţii au sunat la poliţie după ce deasupra spaţiului de joacă al copiilor a apărut o dronă care nu mai pleca. Mai mult, o femeie care obişnuia să facă plajă pe acoperişul clădirii în care locuieşte s-a trezit în trei ocazii diferite cu o dronă care o filma.

Un alt incident care a făcut valuri este cel în care o dronă a survolat o destinaţie celebră pentru nudişti din Dorset, iar clipul a apărut pe internet. Asta deşi legea britanică le interzice dronelor să se apropie la o distanţă mai mică de 50 de metri de persoane sau grupuri de persoane.

John O’Neill, directorul unei clinici care tratează dependenţa de sex, a declarat că situaţia se va înrăutăţi, în condiţiile în care preţurile dronelor capabile să filmeze la calitate bună sunt tot mai mici. „Trăim într-o lume în care oamenii au multe fetişuri, iar tehnologia le permite să le exploreze”, a declarat el. „Dronele au deschis o nouă lume de oportunităţi pontru voieuri şi perverşi”, a continuat O’Neill.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -
Sourcego4it

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: