22.7 C
London
Wednesday, May 18, 2022
22.7 C
London
Wednesday, May 18, 2022

Drona care transporta droguri s-a prăbuşit intr-o inchisoare din Irlanda

[quote_box_center]O drona care transporta droguri pentru detinuti s-a prabusit in curtea unei inchisori din Dublin. Aparatul de zbor sofisticat era cotrolat de la distanta de traficantii de droguri si era dotat cu o camera video, pentru ca cel care il opera sa poata vedea pe unde merge.[/quote_box_center]

Elicopterul fara pilot a fost observat de gardienii Penitenciarului Wheatfield din Dublin Irlanda, insa, pana sa ajunga la el, acesta a fost insfacat de detinuti, care au scos stupefiantele din interiorul sau, scrie Irish Independent.

- Advertisement -

Incercand sa o prinda, paznicii au destabilizat drona, care s-a prabusit in curtea inchisorii dupa ce s-a lovit de un cablu. Puscariasii implicati in acest incident au fost izolati si sanctionati.

Americanii au gasit ce sa faca cu dronele – ajuta politia
Autoritatile irlandeze suspecteaza ca unul dintre detinuti a inghitit drogurile, asa ca gardienii au decis sa ii monitorizeze pe toti pana cand stupefiantele le tranziteaza sistemul intestinal.

“[pull_quote_center]Acest incident demonstreaza prin ce sunt capabili oamenii sa treaca pentru a introduce droguri in inchisori, acum ca alte metode au esuat[/pull_quote_center]”, a declarat o sursa din cadrul penitenciarului.

- Advertisement -
Sourceziare

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: