6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022
6.9 C
London
Wednesday, January 26, 2022

Droguri din Marea Britanie, distribuite tinerilor din România

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Gorj  au efectuat, un număr de nouă percheziţii domiciliare pe raza judeţelor Gorj, Mehedinţi şi Hunedoara, în cadrul unei acţiuni vizând destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în cumpărarea şi vânzarea unor droguri de risc și produse susceptibile de a avea efecte.

Iulian Alexandru Ghișe, un sportiv din Târgu-Jiu, se află printre cei trei membri ai rețelei ridicați de anchetatorii DIICOT pentru trafic de droguri în acest dosar, conform gorjexclusiv.ro. Aceeași sursă precizează că acesta ar fi iubitul cântăreței de muzică populară Raluca Elena Căpitănescu.

În urma cercetărilor efectuate în cauză s-a stabilit că drogurile și substanțele psihoactive erau comandate de către membrii grupului de pe diferite site-uri de internet (în special din Marea Britanie), iar apoi distribuite în țară la mai mulţi consumatori.

Distribuție în cinci județe

- Advertisement -

S-a reţinut că unul dintre membrii grupului distribuia, prin intermediul firmelor de curierat, droguri și substanțe susceptibile de a avea efecte psihoactive la mai mulți consumatori de pe raza  județelor Sibiu, Mureș, Maramureș, Timiș, Arad și Hunedoara.

Cu ocazia percheziţiilor domiciliare a fost găsită şi ridicată cantitatea de aproximativ 400 de grame de masă vegetală, 2 arme de foc, deţinute fără drept, un laptop, 9 telefoane mobile şi mai multe dispozitive de mărunţit şi cântărit.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: