3.2 C
London
Monday, November 29, 2021
3.2 C
London
Monday, November 29, 2021

Drama unei familii de romani din Marea Britanie, trăiesc cu speranța că se va întâmpla un miracol

Britanicii au fost sensibilizați de drama soţilor a căror fetiță se zbate între viaţă şi moarte.

Depărtarea și neajunsurile înăbușă uneori orice zvâcnire a tinereții, iar dacă mai este vorba și de un copil mic tragedia capătă proporții devastatoare. Potrivit onlinereport, membrii unei familii de români rezidenți în Anglia trăiesc de pe o zi pe alta cu speranța că se va întâmpla un miracol.

Soţii Ana Maria și Florin Salcie s-au stabilit de ani buni în Regatul Unit, sperând că noua viață le va oferi marea sansă de a clădi un viitor mai bun copilului lor. Din nefericire, au primit recent o veste năpraznică, un răspuns mult prea dur ce a năruit speranțele lor.  Al treilea copil, micuta Rachel, de doar doi anișori a fost diagnosticată cu cancer în fază terminală.

Comunitățile de români din Marea Britanie trăiesc uneori adevărate drame.

- Advertisement -

Coșmarul familiei Salcie a început în anul 2013 când Ana Maria a observat pe șoldul micuței Rachel o umflătură destul de suspectă. Fetiţa avea atunci doar 6 săptămâni. În ciuda faptului că medicii britanicii au supus-o la numeroase investigații clinice de specialitate, copila a fost trimisă acasă pe motiv că umflătura suspectă de pe șold ar fi de fapt o malformație a unei vene care va dispărea odată cu înaintarea în vârstă.

Lunile s-au scurs cu repeziciune iar Rachel slăbea văzând cu ochii și nu mai avea poftă de mâncare. Părinții au decis să consulte periodic medicul de familie, îngrijorați mai ales de faptul că în timp ce micuța slăbea, umflătura creștea într-un ritm alarmant. Biopsiile repetate nu au dezvăluit cauza reală a malformației. Într-un final Rachel a fost diagnosticată cu fibrosarcom, iar medicii i-au recomandat să facă sedințe de chimioterapie.

Din păcate după 15 sedințe de chimioterapie starea micuței Rachel nu s-a amelioarat, ceea ce i-a determinta pe părinții ei să renunțe la orice tratament chinuitor. Fetiţa va petrece ultimele săptămâni din viață alături de cei dragi, iar părinților le-a fost îndulcit amarul de britanicii care, sensibilizați de drama lor, au donat suma de 5.000 de lire cu care familia Salcie va petrece un scurt concediu laolaltă cu ceilalți doi copii în vârstă de 4 și 6 ani.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: