10.9 C
London
Saturday, January 29, 2022
10.9 C
London
Saturday, January 29, 2022

Dramă fără margini în Anglia, un șofer român a omorât un copil de doi ani

Dramă fără margini în Anglia, unde un șofer român în vârstă de 45 de ani a omorât un copil de doi ani, într-un accident de mașină.

Românul, pe numele său Mircea Hușarencu, în vârstă de 45 de ani, conducea un minibus, când a lovit un autoturism în care se afla o fetiță de doi ani. Din păcate, copilul a murit pe loc.

Accidentul a avut loc la nici o săptămână de când bărbatul s-a dus la muncă în Anglia şi se angajase ca șofer pe un minibus, serviciu care din păcate nu i-a adus prea mult noroc și nici banii pe care visa să îi câștige.

- Advertisement -

Intreaga tragedie a avut loc în Avonmoth Bristol, iar bărbatul a fost audiat de către autoritățile de acolo, fiind acuzat de uciderea copilei, de neglijență și conducerea periculoasă a unui autovehicul. Avocatul românului a declarat că, în momentul accidentului, inculpatul nu a fost conștient de fapta comisă, deoarece își pierduse memoria o scurtă perioadă de timp. Şoferul român nu a apucat să își facă nici asigurare sau cont bancar, deoarece acesta venise în Anglia de-abia cu o săptămână în urmă.

Potrivit unor declarații oferite de autorități, Mircea Hușarencu poate fi eliberat pe cauțiune, iar sentința finală a acestui caz va fi anunțată pe data de 4 septembrie 2015.

Familia copilei este distrusă, părinții rămânând fără fetița lor, Natasha, un copil minunat, în vârstă de numai doi ani. Ei sunt conștienți de faptul că singurele răni care se pot vindeca în această perioadă sunt rănile fizice lăsate în urma accidentului, dar pe copilă nu o mai pot aduce înapoi.

Conform unei declarații oferite de părinți, în express.co.uk, victimele accidentului doresc să le mulțumească în mod special familiei, prietenilor și tuturor persoanelor care au fost alături de ei în acest moment atât de dificil.

În urma neglijenței, bărbatul a distrus o familie și un copil care avea tot viitorul în față, iar cu o cauțiune, care probabil va fi plătită, își va ispăși pedeapsa. În urmă rămân două suflete care nu își vor mai vedea niciodată copilul; Natasha le va mai zâmbi doar din poze.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook sau urmati-ne pe Twitter.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: