15.4 C
London
Sunday, July 3, 2022
15.4 C
London
Sunday, July 3, 2022

Dragnea speră într-o abordare „mai incisivă” pentru a apăra drepturile românilor din Marea Britanie

Liviu Dragnea, preşedintele PSD, îi cere preşedintelui Klaus Iohannis să aibă o abordare „mai incisivă” la nivelul Consiliului European pentru a apăra drepturile cetăţenilor români din Marea Britanie, în contextul în care Parlamentul European a adoptat o rezoluţie comună privind negocierile cu Marea Britanie pentru Brexit.

Constat cu îngrijorare că o problemă sensibilă pe agenda negocierilor va fi soarta cetățenilor europeni care locuiesc în prezent în această țară. Printre ei se află peste 230.000 de români care lucrează acolo în mod oficial.

Este o chestiune foarte gravă care reclamă o poziție fermă din partea țării noastre. Sper ca Președintele României să aibă o abordare mai incisivă la nivelul Consiliului European pentru a apăra drepturile cetățenilor români din Marea Britanie.

- Advertisement -

PSD va sprijini orice demers de acest gen la nivelul Parlamentului European și oriunde va fi nevoie. Dacă Marea Britanie vrea să rămână în bune relații cu Uniunea Europeană, trebuie să își asume respectarea drepturilor fundamentale ale omului, inclusiv dreptul de liberă circulație sau dreptul la muncă.

, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: