20.5 C
London
Friday, August 20, 2021
20.5 C
London
Friday, August 20, 2021

Două persoane arestate pentru introducerea ilegală de imigranţi din Canalul Mânecii

Agenţia Naţională britanică pentru Criminalitate a anunţat că a arestat două persoane sub suspiciunea că ar fi organizat intrarea ilegală a migranţilor din Canalul Mânecii în Marea Britanie, relatează Reuters.

Un cetăţean iranian în vârstă de 33 de ani şi unul britanic în vârstă de 24 de ani au fost arestaţi la Manchester, a transmis ANC într-o declaraţie dr presă, fără a oferi detalii suplimentare.

Anunturi pentru romani in UK –
Promoveaza-ti afacerea intr-un mod inedit.
http://anunturiuk.com/

Ministrul britanic de Interne, Sajid Javid, a declarat recent că a avut loc o creştere a numărului de migranţi proveniţi din Franţa, care traversează Canalul Mânecii. Săptămâna trecută, acesta a declarat situaţia ca fiind un “incident major“.

- Advertisement -

Mai mult de 200 de migranţi au încercat traversarea uneia dintre cele mai aglomerate căi de transport din lume în decembrie, deşi aproape jumătate dintre aceştia au fost opriţi să părăsească Franţa, a declarat luni Javid.

Numărul acesta este o mică parte a celor care încearcă în mod regulat să ajungă pe teritoriul Uniunii Europene prin trecerea Mediteranei din Africa de Nord şi Turcia. Mulţi dintre ei fug de conflicte şi de sărăcie în Orientul Mijlociu şi Africa.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: