12.1 C
London
Saturday, November 13, 2021
12.1 C
London
Saturday, November 13, 2021

Două consilii din Londra vor să interzică accelerările puternice și turarea motoarelor (video)

Comportamentul unor șoferi de supercar-uri a devenit o problemă pentru consiliile locale ale unor cartiere înstărite din Londra.

Aceștia propun interzicerea accelerărilor puternice, a turării motoarelor în gol și staționarea cu motorul pornit.

Consiliul local din Kensington și Chelsea, un cartier din Londra, propune modificarea legilor pentru a controla comportamentul șoferilor care conduc pe drumurile urbane.

- Advertisement -

Totul a pornit de la comportamentul unor șoferi de supercar-uri, care au afectat calitatea vieții locuitorilor din cartierul de 12 kilometri pătrați din Londra, popular pentru plimbări pentru o categorie necivilizată de șoferi de supercar-uri.

Propunerile consiliului respectiv vizează interdicția formării de grupuri în vederea conducerii mașinilor în șir organizat și folosirea claxonului, staționarea cu motorul pornit, accelerările puternice, redarea de muzică la volum înalt din difuzoarele automobilelor și turarea motoarelor în gol.

Este ca într-o stațiune scumpă din Spania, dar fără soare. Este deranjant și complet nenecesar

Consiliul local responsabil de Royal Borough of Kensington and Chelsea, cel mai mic cartier din Londra și o zonă dens populată, dorește ca șoferii care abordează un comportament nerespectuos să fie sancționați mai sever decât cu simple amenzi rutiere.

Potrivit publicației britanice Standard, localnicii din cartierul înstărit sunt nemulțumiți de noii locatari din Orientul Mijlociu, care au venit odată cu supercar-urile lor modificate și obișnuiesc să se plimbe pe străzile din Londra într-un mod ostentativ.

Tim Ahern, unul dintre membrii consiliului care a adus această propunere, dorește să descurajeze prin norme legale comportamentul antisocial al unor șoferi de supercar-uri.

Englezii de la Standard au intervievat și un proprietar de Rolls-Royce omul de afaceri Saddet Alketbi, care consideră că locuitorii exagerează din cauza unor incidente izolate, care ajuns să afecteze toți proprietarii de supercar-uri care locuiesc în zonă.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: