15.4 C
London
Saturday, July 2, 2022
15.4 C
London
Saturday, July 2, 2022

Două adolescente din România forțate să se prostitueze într-un bordel din Preston, Marea Britanie.

Poliția britanică a dat publicității mai multe fotografii care arată felul în care erau tratate două adolescente din România de proxeneții care le forțau să se prostitueze într-un bordel din Preston, Lancashire, Marea Britanie.

Cei trei români le-au convins pe fete să vină în Anglia mințindu-le că vor lucra cameriste la un hotel, potrivit declarațiilor fetelor.

Marius Petre, 26 și Adrian Matei, 34, au fost găsiți vinovați de Preston Crown Court pentru facilitarea de a intra în Marea Britanie a unei persoane în scopul practicării prostituției, exploatare sexuală pentru câștig financiar și viol. Ionuț Ion, 35 de ani, a fost găsit vinovat pentru conducerea unui bordel și viol.

- Advertisement -

anunturiuk.com Două-adolescente-din-România-forțate-să-se-prostitueze-într-un-bordel-din-Preston,-Marea-Britanie-faces

Potrivit fotografiilor făcute publice de poliția britanică acestea arată condițiile în care erau ținute cele două românce. Camerele în care „prestau” cele două fete de 18 ani pentru cei trei proxeneți nu erau dotate decât cu câte un pat.

Potrivit celor dezvăluite de către fete, clienții bordelului erau găsiți pe un site de anunțuri. De asemenea, cele două erau amenințate că familiile lor de acasă vor avea de suferit dacă nu fac întocmai ce le spun torționarii lor și mai ales dacă încearcă să fugă.

Ele au fost violate în mod repetat ce către proxeneți. Una dintre fete i-a spus polițistului care a venit să îi aresteze pe proxeneți: „Am încercat să mă sinucid, pentru că m-am gândit că mai bine mă onor eu decât să mă omoare ei.

Potrivit poliției, oamenii legii au ajuns la bordel după ce au primit o informație pe pagina de Twitter a instituției.

După ce am ajuns ne-au spus că ceea ce ni s-a promis de muncă nu este real și că de fapt vom lucra ca prostituate, pentru clienți

Polițiștii au declarat că ambele fete primesc sprijin pentru a se întoarce în România sau, dacă doresc, pentru a rămâne în Marea Britanie.

Fetele au fost forțate, la fel ca atât de multe alte victime ale sclaviei moderne; acestea au fost controlate și prinse de traficanții care le-au adus în Preston, și le-a fost teamă de repercusiuni asupra familiilor lor și a lor însele dacă ar fi încercat să caute ajutor”, a declarat șeful poliției Preston, Jane Webb.

Fetele au fost incredibil de curajoase de-a lungul întregului proces și sunt susținute pentru a-și construi o viață mai bună aici, în Marea Britanie. Ele sunt recunoscătoare pentru că au fost salvate de cei care le-au supus la astfel de chinuri și le îndeamnă pe cele care ar s-ar putea găsi în situația de a fi exploatate să ceară ajutor

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: