2.7 C
London
Tuesday, January 25, 2022
2.7 C
London
Tuesday, January 25, 2022

Donaţii în Londra din Londra pentru 40 de copii din Covasna și 5 familii din alte județe

În urma articolului publicat de Vocea Transilvaniei, pentru 40 de copii din Covasna şi 5 familii nevoiaşe din întreaga ţară, Moşul a venit din Londra.
Grupul Facebook Donaţii în Londra a înregistrat peste 100 de cereri noi de aderare, majoritatea din zona capitalei Regatului Unit, imediat după publicarea articolului „ Eroinele diasporei. O sătmăreancă a reunit mamele românce din Londra într-un grup de sprijin pentru familiile nevoiaşe din România”.

Administratoarea grupului, sătmăreanca Lavinia Fechete, afirmă că a înregistrat astfel un record de donaţii, care în urma unui maraton de cumpărături s-a materializat în cadouri de Crăciun pentru o familie cu 8 copii din Suceava, un copilaş premiant din Răcoasa şi frăţiorii lui care nu au primit până acum niciodată, nimic, de la Moş Crăciun şi o mamă din judeţul Neamţ căreia mămicile londoneze i-au trimis cadouri pentru cei 2 copilaşi şi bani pentru lemne de foc.

- Advertisement -

La o familie nevoiaşă din Zăhăreşti, Suceava, Moşul a venit de asemenea din Londra, dar nu cu sania, ci cu carul. Plin! Cât despre tatăl care avea nevoie de o drujbă electrică cu care să câştige pâinea familiei la tăiat de lemne, mămicile londoneze au pus mână de la mână şi au reuşit să i-o trimită, în Ajun de Crăciun.

Grupul a mai ajutat şi un preot din judeţul Covasna să le îndeplinească dorinţele de Crăciun tuturor copiilor din parohie. Pentru 40 dintre aceştia, Moş Crăciun a venit astfel de la Polul Nord, tot via Londra.

[pull_quote_center]Fiecare copilaş a scris, sau a desenat o scrisoare pentru Moş Crăciun. Dna. Lavinia şi grupul Donaţii în Londra au contribuit la realizarea fiecărei scrisori, au completat fiecare pacheţel cu dulciuri, jucării, obiecte de îmbrăcăminte – şosete, mănuşi, căciuliţe… Bunul Dumnezeu să le răsplătească jertfa şi să le dăruiască toate cele necesare si multa sănătate! [/pull_quote_center] , spune părintele Lucian Pozna, preotul Parohiei Dobârlău Vale.

La cumpăna dintre ani, Lavinia Fechete şi grupul Donaţii în Londra încheie astfel bilanţul cu sute de cadouri şi pachete trimise, suma de aproape 2000 de lire donată, sau folosită la plata transportului şi nenumărate visuri împlinite… Sau, cum ar spune Lavinia, „ Puţinul nostru înseamnă atât de mult pentru alţii! E uşor să ajuţi!

anunturiuk.com Moșul-a-venit-din-Londra-pentru-40-de-copii-din-Covasna-și-5-familii-din-alte-județe

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: