18.9 C
London
Tuesday, June 21, 2022
18.9 C
London
Tuesday, June 21, 2022

Doi romani testați pozitiv la scurt timp după ce s-au întors din Marea Britanie

Doi buzoieni au fost depistați pozitiv la testul pentru coronavirus la scurt timp după ce s-au întors în țară din Regatul Unit.

Conform datelor Direcției de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în  județul Buzău, s-au înregistrat trei cazuri noi de infectare cu noul coronavirus (din care 1 pacient testat la un laborator privat). Pacientii au varste cuprinse intre 54 de ani si 78 de ani.

In afara celor trei cazuri au mai fost inregistrate doua cazuri noi de infectare la doi pacienti reveniti in Romania din Marea Britanie.

- Advertisement -

Cei doi pacienti, au intrat pe teritoriul Romaniei cu rezultate negative ale unor teste RT-PCR, pentru o perioada de 72 de ore avand exceptie de la carantină, iar la efectuarea testelor pentru intoarcerea in Marea Britanie, rezultatele acestora au fost pozitive.

Avand in vedere timpul scurt petrecut in Romania, locul de infectare a fost in Marea Britanie, astfel ca cele doua cazuri nu au fost alocate judetului Buzau. Cei doi pacienti sunt izolati iar anchetele epidemiologice sunt in desfasurare.”, au transmis reprezentanții Instituției Prefectului județului Buzău

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: