12.4 C
London
Tuesday, June 21, 2022
12.4 C
London
Tuesday, June 21, 2022

Doi români prinși conducând mașini căutate de autoritățile din Marea Britanie

Doi râmani care conduceau autoturisme căutate pentru confiscare în Marea Britanie, depistaţi de poliţişti de frontieră în Arad şi Pecica.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Arad au depistat doi fraţi care conduceau două autoturisme mărcile BMW şi Audi, în valoare totala de 27.000 de euro, ce erau căutate pentru confiscare de autorităţile din Marea Britanie.

În urma verificărilor s-a stabilit că şoferii sunt cetăţeni români, M.C., în vârstă de 29 de ani, şi A.C, în vârstă de 33 de ani, ambii domiciliați în județul Arad.

- Advertisement -

Poliţiştii de frontieră au continuat verificările în bazele de date şi au constatat că mijloacele de transport figurează ca bunuri căutate pentru confiscare, alerte introduse de autorităţile din Marea Britanie în luna mai 2017. Şoferii, despre care s-a stabilit ulterior că sunt fraţi, au declarat că nu aveau cunoştinţă despre faptul că autovehiculele sunt căutate de autorităţile din Marea Britanie şi că ei le-au achiziţionat în decembrie 2016, contra sumei de 5.000 lire, respectiv, în februarie 2017, contra sumei de 7.000 de lire, din Anglia”, au precizat reprezentanții Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad.

Ambele mijloace de transport, BMW 520D în valoare de 10.000 de euro şi Audi A5 în valoare de 17.000 de euro, au fost indisponibilizate la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Arad până la finalizarea cercetărilor.

Poliţiştii de frontieră au întocmit actele de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

Dacă v-a plăcut acest articol, dati-ne un LIKE pe Facebook, sau urmati-ne pe Google+ Twitter | Pinterest.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: