14.2 C
London
Sunday, October 24, 2021
14.2 C
London
Sunday, October 24, 2021

Doi români prefăcut a fi lucrători ai NHS pentru a jefuii o bătrânică

Doi români s-au prefăcut a fi lucrători ai NHS cu scopul de a fura cardul bancar al unei pensionare și de a-și însuși economiile câștigate din greu de către aceasta, scrie Metro.

Perechea română Florin Butonasi și Andra-Mihaela Gheorghe au pus ochii pe o victimă în vârstă de 82 de ani în timp ce plătea pentru cumpărături la Asda din South Shields.

- Advertisement -

După ce a văzut-o pe femeia în vârstă introducându-și pinul, cei doi au urmărit-o pe femeie până la ușa din față – unde au pretins în mod fals că sunt lucrători ai NHS care efectuează un sondaj de opinie.

Abia când cei doi români plecaseră victima și-a dat seama că poșeta ei dispăruse. 

Se pare că cei doi au folosit cardul pentru a finaliza o serie de tranzacții, cu 500 de lire sterline retrase la un bancomat din apropiere și cumpărături de 100 de lire sterline la TK Maxx din Byker.

Lăcomia lui Butonasi și Gheorghe i-a ajuns din urmă după ce ambii au recunoscut miercuri jaful în fața unui judecător de la Newcastle Crown Court.

Florin Butonasi a fost închis pentru patru ani, în timp ce Andra-Mihaela Gheorghe a fost condamnată la trei ani și opt luni după gratii.

- Advertisement -

ULTIMELE ȘTIRI

Te-ar putea interesa și: